Aprecieri pe Facebook

joi, 14 iulie 2011

Triunghiul Bermudelor intre legenda si realitate - Video Youtube - Documentar

 Fenomenele misterioase care au loc în aşa numitul Triunghi al Bermudelor, zona situată între Florida, Puerto Rico şi insulele Bermude, nu mai constituie de multă vreme un subiect tabu pentru oamenii de ştiinţă.
       
 Şi totuşi, în ciuda numeroaselor teorii emise până în prezent, enigma dispariţiilor continuă să persiste.
Se ştie că sute de ani, vase şi avioane au dispărut în geometria sa diabolică, însă misterul său continuă să lase lumea perplexă.
Şi de fapt, ce se întâmplă aici în Oceanul Atlantic ? E un vârtej meteorologic, o forţă electromagnetică misterioasă, o acţiune divină răzbunătoare sau pură imaginaţie ?
Un om al ştiinţei poate spune că, de fapt, premisa Triunghiului Bermudelor e falsă. Dar să sondăm abisurile întunecate ale acestui Triunghi, în încercarea de a clarifica misterul.   Când Oceanul Atlantic e liniştit, el reprezintă un spaţiu perfect pentru relaxare, însă aparenţa poate fi înşelătoare. Sute de oameni s-au aventurat în acest Triunghi şi nu s-au mai întors.
  Vasele au dispărut fără urmă, iar avioanele au fost smulse de pe cer. Nu au solicitat ajutor şi nu s-au găsit epave. Triunghiul Bermudelor acoperă o arie de 1,3 milioane km2.
Cuprinde ape extrem de periculoase şi un fund oceanic care, de la ape puţin adânci, devine o
 vale oceanică întunecată, aflată la adâncime de ordinul kilometrilor.
Triunghiul Bermudelor (numit şi Triunghiul Morţii, Triunghiul Diavolului, Marea Dezastrelor, Cimitirul Atlanticului) este traversat spre nord-est de renumitul curent Gulfstream, care ia naştere chiar la intrarea în Marea Sargaselor prin unirea curentului Floridei cu cel al Antilelor, lat de circa 200 kilometri, cu viteza de deplasare de peste 10 kilometri pe ora, pare a nu fi străin de sinistrele întâmplări din zonă.

marți, 12 iulie 2011

Box Video - Viitorii adversari ai lui Lucian Bute in realizarea visului sau de a cuceri inca doua centuri

Dupa incheierea meciului cu Mendy (victorie prin KO in repriza a patra), pentru Lucian Bute a aparut si numele pugilistului pe care l-ar putea intalni in urmatoarea disputa, Kelly Pavlik avand sanse foarte mari sa se dueleze cu campionul roman.

Pentru a ajunge insa in postura de a-l intalni pe Lucian, Pavlik trebuie mai intai sa-l invinga pe Darryl Cunningham, intr-o disputa care va avea loc pe 6 august.

Gazetarii canadieni vorbesc despre faptul ca acesta ar fi primul pas (nr. meciul lui Lucian cu Pavlik) pentru o disputa de senzatie cu castigatorul din "Super Six".

Campionii la categoria lui Bute sunt Froch (WBC), Ward (WBA) si Stieglitz (WBO).

Finala turneului "Super Six" este programata in data de 29 octombrie 2011, intre Andre Ward si Carl Froch. Invingatorul din acest meci are sanse mari sa-l intalnesca pe Lucian Bute.

Video cu Kelly Pavlik:

Bautura miraculoasa, naturala - MIRACLE DRINK

Este ca o bautura miracol! Este simplu.

Ai nevoie de un cartof, un morcov si un mar care se combină împreună pentru a face suc!

Se spală cele de mai sus, fara a le curata se taie bucăţi şi se pun în storcătorul de fructe şi imediat beţi suc. 
Puteţi adăuga lamaie sau lime pentru gust mai racoritor.

Aceasta bautura miracol va fi eficienta pentru următoarele maladii:

1. 
Prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase – impiedica cresterea celulelor canceroase.

2. 
Poate vindeca ulcerul,  de asemenea poate preveni afectiunile grave la ficat, rinichi şi pancreas.
3. Consolidare pulmonara, previne atacurile de cord si hipertensiunea arteriala.

4. 
Consolidare a sistemului imunitar

5. 
Bună pentru vedere, elimina ochii rosii si obositi sau uscati

6. 
Ajutor pentru a elimina durerea cauzata de munca fizică, dureri musculare

7. 
Detoxifiaza, ajuta tranzitul intestinal, elimina constipaţia. Prin urmare, va face o piele sanatoasa si un aspect mai radiant. Foarte eficient in acnee.

luni, 11 iulie 2011

Seara incendiara cu Jon Bon Jovi la Bucuresti - Video

Atmosfera a fost incendiară.

Primul concert pe care formaţia americană Bon Jovi l-a susţinut în România, pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Cei 50.000 de fani au vibrat la unison pe marile hituri ale trupei, însă rockerii americani s-au simţit cel puţin la fel de bine, căci au coborât de pe scenă abia după trei ore, în condiţiile în care un show normal durează o oră şi jumătate. „Am cântat pentru prima oară în România. Vă mulţumim că ne-aţi primit. A fost un show incredibil şi a meritat aşteptarea. Aţi fost extraordinari!", au scris artiştii pe pagina de Facebook, imediat după concert





Show-ul a început la ora 20.00, cu melodia „Raise ­Your Hands", însă imediat au urmat câteva dintre marile hituri lansate de Bon ­Jovi de-a lungul carierei: „You Give Love a Bad Name", „It's My Life" şi „Bad Medicine".

duminică, 10 iulie 2011

Victoria prin KO a lui Lucian Bute impotriva lui Mendy, l-a ridicat in rangul de Erou National al Romaniei ! - Comentariu si Video

De patru ani a asteptat Lucian Bute sa-si apere titlul de campion modial in versiunea IBF  in Romania, intr-o sala arhiplina de romani (aproximativ 10 000) si a inca milioane de telespectatori.
Aseara nu numai ca si-a indeplinit visul, dar a transmis si romanilor caldura sentimentului national.
"Sunt mandru, ca sunt roman." a declarat vizibil emotionat si cu lacrimi in ochi Lucian Bute in interviul de la sfarsitul meciului.




VIDEO - Clipul de promovare oficial al meciului Bute - Mendy! pe www.sport.ro


Spre marea parere de rau au existat si carcotasi, care au facut comentarii total neprofesioniste si rauvoitoare despre adversarul lui Bute si despre durata meciului, sugerand aranjamente de culise.
Marele campion Leonard Doroftei a declarat la RadioGSP unde comenta meciul: ” Mi se pare prea ieftin meciul acesta. Daca galele sunt organizate in Romania, pugilistii nostri vor fi mereu campioni. Lui Bute i-a intrat croseul de stanga. E normal sa se bucure, e munca lui, dar speram sa il doboare in repriza a cincea. Mendy merita Oscarul pentru cum a luptat azi. Si-a luat banii si a plecat acasa!” - un comentariu lipsit total de fair-play si plin de invidie care nu isi avea locul.
Adevarul este ca adversarul lui Bute a fost ales de bordul IBF si are un palmares de invidiat.

Palmaresul celor doi pugilisti:

sâmbătă, 9 iulie 2011

Bute îşi pune azi centura în joc pentru a opta oară. Vezi programul galei!

Lucian Bute îşi va pune în joc în această seară pentru a opta oară centura mondială a categoriei supermijlocie, versiune IBF, în faţa francezului Jean Paul Mendy, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo.


Aceasta este prima luptă pe care Bute o dispută în ţara noastră după ce a devenit campion mondial la profesionişti, unde a strâns 28 de victorii din tot atâtea meciuri, din care 23 înainte de limită. De partea cealaltă, Mendy, challenger obligatoriu IBF, este şi el neînvins la profesionişti, având în palmares 29 de victorii (16 prin KO) şi o remiză.


Gala „Campion pentru România” va începe de la ora 19:45 şi va fi transmisă în direct de Pro TV de la ora 20:30. meciul vedetă al serii, Bute - Mendy, este programat să înceapă la ora 23:30. Organizatorii galei au anunţat că aceesul publicului la Romexpo se va face începând cu ora 18:00, iar în sală nu sunt permise camerele video sau aparate profesionale de înregistrare a imaginilor în mişcare.


Pregătirile la complexul "Romexpo" pentru meciul de mâine seară 

vineri, 8 iulie 2011

Gauri negre ale istoriei - Extraterestrul roman - Nicolae Tesla - Video documentar

Romanii au dat, practic, pe cei mai mari inventatori ai Omenirii: Henri Coanda si Nicolae Tesla (Nikola Tesla).
Din care Tesla se detaseaza ca un … extraterestru pamantean!
Din pacate, fiind roman de origine, n-a beneficiat de aceeasi reclama ca Albert Einstein prin conationalii sai…
O precizare absolut necesara: pentru a realiza bomba atomica („Proiectul Manhatan”) impreuna cu ceilalti  (Oppenhemer s.a.), Einstein a fost obligat sa invete de la Tesla ce inseamna fisiunea nucleara…
La fel cum a furat de la acesta si principiile de baza ale „Experimentului Philadelphia”.
Unii martori au scris despre faptul ca Nicolae Tesla ar fi intermediat guvernului american o intalnire cu … extraterestrii!
Informatia este incredibila si exploziva dar, daca este adevarata, ea ridica multiple semne de intrebare, romanul Tesla fiind primul pamantean despre care s-ar  putea dovedi ca a fost in relatii cu extraterestrii…


Din diverse relatari, se stie ca acesta avea de mic perceptii extrasenzoriale.
Toate inventiile sale s-au derulat mintal, le-a vizualizat, declara ca toate inventiile sale au fost perfectionate, au fost corectate intr-o proiectie mentala atat de reala incat niciodata un aparat imaginat de el nu a dat gres.
Totul a functionat perfect, fara corectii ulterioare, totul a fost construit perfect, fara experimente preliminare.

Nicola Tesla si-a dezvoltat o capacitate neobisnuita de proiectie astrala in alte dimensiuni in care si-a gasit numerosi contacti. Asa cum a comunicat cu fiintele din eteric, Tesla a facut cunostiinta cu tehnica in eteric, tehnica pe care a vazut-o descompusa, in detalii, in functiune.

Oricum ar fi, Nicolae Tesla ramane un „extraterestru” prin inventiile sale!

Iisus din Nazaret – Film subtitrat ro – Regia Franco Zeffirelli – 1977 -Jesus of Nazareth


Regia: Franco Zeffirelli  1977
Cu: Laurence Olivier, Christopher Plummer, Anthony Quinn, Robert Powell
Gen: Drama
Durata: 371 minute
Drama biblica. Ampla evocare a vietii si suferintelor lui Iisus Hristos, de la nastere pana la rastignire, impecabil realizata cinematografic de Zeffirelli si dinamizata de muzica lui Maurice Jarre.





Biblia / Noul Testament: Ioan 14:6
Iisus i-a zis: “Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine”.

Azi 8 iul. -Lucian Bute si Jean Paul Mendy au trecut de cantarul oficial – video


Lucian Bute şi adversarul său, francezul Jean Paul Mendy, au susţinut vineri cântarul oficial în vederea meciului de sâmbătă contând pentru titlul mondial IBF al categoriei supermijlocie.
Ambii pugilişti au reuşit să să încadreze în categorie, fără a avea vreo emoţie. Lucian Bute cântăreşte 76.150 kg, în timp ce Mendy are 75.300.
 Cei doi boxeri erau obligaţi să nu depăşească o greutate de 76.204 kg.
În ziua meciului, va mai avea loc o probă a cântarului, limita acceptată urmând să fie de 80.204 kg.
Pentru a nu avea emoţii la cântarul oficial, Lucian Bute a urmat joi un program special.
Nu a mâncat decât la prânz, o simplă gustare şi, pentru a transpira cât mai mult, s-a antrenat cu o geacă de fâş pe el.
Nu mă plâng, asta e! Eu am ales să practic acest sport, ştiam că este nevoie şi de acest lucru”, a spus campionul român.





Sursa:Antena 3 - VideoNews

Ministrul mediului , Laszlo Borbely, s-a hotarat: Noua taxa de poluare auto va fi aprobata in aceasta vara.


UPDATE  ianuarie 2013 – Timbru de mediu 2013

Desi si-a schimbat denumirea in Timbru de mediu 2013, ramane tot o taxa auto de prima inmatriculare in Romania, ceea ce incalca normele europene si va oferi posibilitatea de a fi atacat in justitie ca si precedenta taxa. Avocatii vor avea din nou de lucru in aceasta speta.

Toate detaliile + Calcultor online Taxa de timbru 2013 >>>>>Click AICI !

************************************************************************************************


Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca proiectul de lege privind taxa de poluare, prin care se impune o reducere intre 20 si 30% a taxei auto, va fi aprobat de Guvern in aceasta vara. Borbely a precizat ca, desi se doreste discutarea legii in Parlament in regim de urgenta, nu s-a depus o solicitare pentru o sesiune extraordinara a Legislativului.
De asemenea, el a precizat ca in privinta taxei de poluare pozitia ministerului este postata pe site si inseamna o reduce­re intre 20 si 30% a taxei auto fata de luna decembrie 2010.
“Se vor returna banii pentru toti cei care au platit mai mult ca urmare a acelei componente noi care ne-a obligat in urma deciziei Curtii Europene ca la prima vanzare, la masinile care sunt inmatriculate inainte de 2007, cumparatorul sa plateasca taxa de prima inmatriculare. Aceasta este pozitia ministerului”, a subliniat Borbely.
Ministrul a mai spus ca cei care au platit in plus fata de noul nivel al taxei de poluare ce urmeaza sa fie reglementat vor primi diferentele inapoi, in functie de solicitari.



Sursa: RRA