Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 16 iulie 2011

Local Combat K1 - Morosanu vs Leko - Azi ora 23 la ProTv li Live pe www.protv.ro


“Moartea din Carpati” e pe val! Dupa 3 victorii consecutive, Morosanu cauta revansa impotriva dublului campion K-1 Las Vegas, Stefan Leko, in gala “Marea Batalie” de sambata, 16 iulie, ora 23:00, in direct la ProTV si LIVE www.protv.ro!

Dupa ce in urma cu 3 ani Leko l-a batut pe Morosanu la Bucuresti, “Moartea din Carpati” cauta revansa in gala Local Kombat “Marea Batalie” de sambata. Leko este dublu campion K-1 Las-Vegas in 2001 si 2003. Morosanu este insa pe val si vine dupa 3 victorii consecutive.


Nu uita ca meciul poate fi urmarit si LIVE pe www.protv.ro, ASTAZI, de la 23:00 !


Cititi mai multe pe: ProTv

Supercupa României se va juca la Piatra Neamţ Dumineca 17 iulie, ora 20.45

Deoarece National Arena nu a fost gata, oficialii FRF au decis că Supercupa României 2011 se va disputa pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.
Astfel, inaugurarea arenei de 55.000 de locuri va avea loc pe 10 august cu ocazia amicalului România-Argentina.
Campioana Oţelul va întâlni câştigătoarea Cupei, Steaua, Supercupă, pe care roş-albaştrii au mai câştigat-o până acum de cinci ori, ultima oară în 2006. Debutanţi, galatenii se află în faţa celui de-al doilea trofeu din istorie.
Stadionul din Piatra Neamţ are o capacitate de 15.000 de locuri şi a mai găzduit în urmă cu trei ani şi finala Cupei României. Anul trecut, CFR Cluj a câştigat Supercupa, învingând pe propriul teren Unirea Urziceni, asta după ce reuşise şi eventul.

SUPERCUPA: Otelul - Steaua, duminica, ora 20.45, in direct la ProTV, www.sport.ro si m.sport.ro!

Jennifer Lopez si Marc Anthony divorteaza.


Dupa 7 ani de casnicie s-a terminat povestea de iubire dintre actrita Jennifer Lopez si cantaretul Marc Anthony.Cei doi au anuntat ca se vor desparti.

"Am decis sa punem capat relatiei" au declarat cele doua vedete pentru revista People. "A fost o decizie dificila, insa credem ca este cea mai buna solutie pentru ambele parti."

Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au casatorit in 2004 si sunt parintii unor gemeni de 3 ani Max si Emme.
Lopez de 41 de ani si Anthony, de 42, s-au casatorit in iunie 2004 intr-o ceremenie discreta in Beverly Hills. "Este extrem de dureros pentru noi si va rugam sa ne respectati intimitatea in aceste momente" au mai adaugat cei doi.

Citeste mai mult pe: Procinema.ro/stiri/

Viata personala a lui Jennifer Lopez

joi, 14 iulie 2011

Triunghiul Bermudelor intre legenda si realitate - Video Youtube - Documentar

 Fenomenele misterioase care au loc în aşa numitul Triunghi al Bermudelor, zona situată între Florida, Puerto Rico şi insulele Bermude, nu mai constituie de multă vreme un subiect tabu pentru oamenii de ştiinţă.
       
 Şi totuşi, în ciuda numeroaselor teorii emise până în prezent, enigma dispariţiilor continuă să persiste.
Se ştie că sute de ani, vase şi avioane au dispărut în geometria sa diabolică, însă misterul său continuă să lase lumea perplexă.
Şi de fapt, ce se întâmplă aici în Oceanul Atlantic ? E un vârtej meteorologic, o forţă electromagnetică misterioasă, o acţiune divină răzbunătoare sau pură imaginaţie ?
Un om al ştiinţei poate spune că, de fapt, premisa Triunghiului Bermudelor e falsă. Dar să sondăm abisurile întunecate ale acestui Triunghi, în încercarea de a clarifica misterul.   Când Oceanul Atlantic e liniştit, el reprezintă un spaţiu perfect pentru relaxare, însă aparenţa poate fi înşelătoare. Sute de oameni s-au aventurat în acest Triunghi şi nu s-au mai întors.
  Vasele au dispărut fără urmă, iar avioanele au fost smulse de pe cer. Nu au solicitat ajutor şi nu s-au găsit epave. Triunghiul Bermudelor acoperă o arie de 1,3 milioane km2.
Cuprinde ape extrem de periculoase şi un fund oceanic care, de la ape puţin adânci, devine o
 vale oceanică întunecată, aflată la adâncime de ordinul kilometrilor.
Triunghiul Bermudelor (numit şi Triunghiul Morţii, Triunghiul Diavolului, Marea Dezastrelor, Cimitirul Atlanticului) este traversat spre nord-est de renumitul curent Gulfstream, care ia naştere chiar la intrarea în Marea Sargaselor prin unirea curentului Floridei cu cel al Antilelor, lat de circa 200 kilometri, cu viteza de deplasare de peste 10 kilometri pe ora, pare a nu fi străin de sinistrele întâmplări din zonă.

marți, 12 iulie 2011

Box Video - Viitorii adversari ai lui Lucian Bute in realizarea visului sau de a cuceri inca doua centuri

Dupa incheierea meciului cu Mendy (victorie prin KO in repriza a patra), pentru Lucian Bute a aparut si numele pugilistului pe care l-ar putea intalni in urmatoarea disputa, Kelly Pavlik avand sanse foarte mari sa se dueleze cu campionul roman.

Pentru a ajunge insa in postura de a-l intalni pe Lucian, Pavlik trebuie mai intai sa-l invinga pe Darryl Cunningham, intr-o disputa care va avea loc pe 6 august.

Gazetarii canadieni vorbesc despre faptul ca acesta ar fi primul pas (nr. meciul lui Lucian cu Pavlik) pentru o disputa de senzatie cu castigatorul din "Super Six".

Campionii la categoria lui Bute sunt Froch (WBC), Ward (WBA) si Stieglitz (WBO).

Finala turneului "Super Six" este programata in data de 29 octombrie 2011, intre Andre Ward si Carl Froch. Invingatorul din acest meci are sanse mari sa-l intalnesca pe Lucian Bute.

Video cu Kelly Pavlik:

Bautura miraculoasa, naturala - MIRACLE DRINK

Este ca o bautura miracol! Este simplu.

Ai nevoie de un cartof, un morcov si un mar care se combină împreună pentru a face suc!

Se spală cele de mai sus, fara a le curata se taie bucăţi şi se pun în storcătorul de fructe şi imediat beţi suc. 
Puteţi adăuga lamaie sau lime pentru gust mai racoritor.

Aceasta bautura miracol va fi eficienta pentru următoarele maladii:

1. 
Prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase – impiedica cresterea celulelor canceroase.

2. 
Poate vindeca ulcerul,  de asemenea poate preveni afectiunile grave la ficat, rinichi şi pancreas.
3. Consolidare pulmonara, previne atacurile de cord si hipertensiunea arteriala.

4. 
Consolidare a sistemului imunitar

5. 
Bună pentru vedere, elimina ochii rosii si obositi sau uscati

6. 
Ajutor pentru a elimina durerea cauzata de munca fizică, dureri musculare

7. 
Detoxifiaza, ajuta tranzitul intestinal, elimina constipaţia. Prin urmare, va face o piele sanatoasa si un aspect mai radiant. Foarte eficient in acnee.

luni, 11 iulie 2011

Seara incendiara cu Jon Bon Jovi la Bucuresti - Video

Atmosfera a fost incendiară.

Primul concert pe care formaţia americană Bon Jovi l-a susţinut în România, pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Cei 50.000 de fani au vibrat la unison pe marile hituri ale trupei, însă rockerii americani s-au simţit cel puţin la fel de bine, căci au coborât de pe scenă abia după trei ore, în condiţiile în care un show normal durează o oră şi jumătate. „Am cântat pentru prima oară în România. Vă mulţumim că ne-aţi primit. A fost un show incredibil şi a meritat aşteptarea. Aţi fost extraordinari!", au scris artiştii pe pagina de Facebook, imediat după concert





Show-ul a început la ora 20.00, cu melodia „Raise ­Your Hands", însă imediat au urmat câteva dintre marile hituri lansate de Bon ­Jovi de-a lungul carierei: „You Give Love a Bad Name", „It's My Life" şi „Bad Medicine".

duminică, 10 iulie 2011

Victoria prin KO a lui Lucian Bute impotriva lui Mendy, l-a ridicat in rangul de Erou National al Romaniei ! - Comentariu si Video

De patru ani a asteptat Lucian Bute sa-si apere titlul de campion modial in versiunea IBF  in Romania, intr-o sala arhiplina de romani (aproximativ 10 000) si a inca milioane de telespectatori.
Aseara nu numai ca si-a indeplinit visul, dar a transmis si romanilor caldura sentimentului national.
"Sunt mandru, ca sunt roman." a declarat vizibil emotionat si cu lacrimi in ochi Lucian Bute in interviul de la sfarsitul meciului.




VIDEO - Clipul de promovare oficial al meciului Bute - Mendy! pe www.sport.ro


Spre marea parere de rau au existat si carcotasi, care au facut comentarii total neprofesioniste si rauvoitoare despre adversarul lui Bute si despre durata meciului, sugerand aranjamente de culise.
Marele campion Leonard Doroftei a declarat la RadioGSP unde comenta meciul: ” Mi se pare prea ieftin meciul acesta. Daca galele sunt organizate in Romania, pugilistii nostri vor fi mereu campioni. Lui Bute i-a intrat croseul de stanga. E normal sa se bucure, e munca lui, dar speram sa il doboare in repriza a cincea. Mendy merita Oscarul pentru cum a luptat azi. Si-a luat banii si a plecat acasa!” - un comentariu lipsit total de fair-play si plin de invidie care nu isi avea locul.
Adevarul este ca adversarul lui Bute a fost ales de bordul IBF si are un palmares de invidiat.

Palmaresul celor doi pugilisti: