Aprecieri pe Facebook

vineri, 17 februarie 2012

MEDICUL CASEI - TREBUIE SĂ APĂSAŢI (Click) PE LINKUL CARE VĂ INTERESEAZĂ !





Doua sfaturi mai mult decat utile, pot salva vieti !

1. Incendiul din bucatarie:






Explicatii:
- Nu intrati in panica
- Va apropiati cu grija si stingeti aragazul
- Luati un prosop de bucatarie mai mare il udati la robinet, il stoarceti bine si apoi il puneti deasupra tigaii sau cratitei care arde.
- Focul se stinge instantaneu.
Daca nu urmati acesti pasi:
Acesta demonstratie este facuta la o Scoala de Pompieri, cu o tigaie adanca pusa pe foc.
La sfarsitul clipului, un expert, instructor de pompieri, purtand un costum de protectie, si folosind o ceasca cu apa de 8 oz (circa 200 g), arunca apa pe focul produs de arderea grasimii, de la o distanta
de circa 10 picioare (circa 3 m).
Incendiul rezultat, va va atrage si dumneavoastra atentia la fel ca si elevilor de la Scoala de Pompieri
Apa aruncata, fiind mai grea dacat grasimea ce arde deja, se va duce in partea de jos a vasului incins, si se va incalzi si ea (apa), instantaneu (foc sus – grasimea incandescenta, foc jos de la aragaz).
Aburul rezultat, (avand un volum mult mai mare decat apa lichida) are o forta exploziva uluitoare si arunca uleiul aprins in sus si in afara. 
In camp deschis , acesta ar deveni o « minge incandescenta » cu un diametru de circa 30 de picioare (circa 9 m), generand o explozie ce se asemana ca aspect cu o mica explozie nucleara. 
In interiorul limitat al unei bucatarii, « mingea de foc » loveste cu putere si distruge plafonul si intreaga incapere si va poate provoca arsuri foarte grave.
De asemenea, este interzis sa aruncati cu zahãr sau cu fãinã, peste grãsimea incandescenta. O singura astfel de ceascã aruncata, creeaza o explozie ce are puterea a douã dinamite.


2. Situatiile de urgenta medicala

Deosebit de important:

Medicii de la ambulanta si-au dat seama ca de multe ori în accidente rutiere, accidentatii detin un telefon mobil cu o lista lunga de numere de telefon . Cu toate acestea, apare problema alegerii unei persoane care poate fi contactata in caz de urgenta.

Prin urmare, sfatul celor de la Crucea Rosie este ca fiecare dintre noi sa treaca numarul de telefon mobil al persoanei de contact în caz de urgenta, sub denumirea: "AA de urgenta", (literele AA vor aprea întotdeauna ca un prim contact de pe lista de numere). 
Este simplu, nu costa nimic si ar putea ajuta in foarte multe cazuri (alergii, contraindicatii, etc)

Exemplu: 
AA MAMA, AA Tata, AA Sot


Daca aceste sfaturi vi s-au parut utile si importante, 
transmiteti mai departe pentru a preveni accidente grave 
si a salva vieti omenesti !

miercuri, 15 februarie 2012

Ford B-Max, modelul construit la Craiova - noutati - Video

Ford promoveaza masina ca fiind cea mai avansata tehnologic din piata auto. 

Printre altele, oficialii Ford vor prezenta specialistilor din industria IT&C sistemul Easy Access Door prezent pe noul model.

Sistemul permite pasagerilor sa intre cu mare usurinta in masina datorita angrenajului de glisare a usilor, considerat revolutionar.

Presa speculeaza ca modelul prezentat la MWC va include si alte tehnologii, printre care pilotul automat si un nou software de navigatie. Este putin probabil, insa, ca acestea sa fie incluse pe varianta produsa in exclusivitate in Romania.

B-Max va fi prezentat specialistilor din industria auto abia pe 6 martie, la Geneva Motor Show.

Potrivit surselor Ford, modelul va prezenta noul motor de 1 litru 120PS EcoBoost pe benzina si pe cel de 1.6-litri TDCi diesel. Cel mai redus consum mixt de combustibil va fi de 4 litri la suta de kilometri.

Jan Gijsen, presedintele Ford Romania, a declarat ca in acest an vor fi produse 60.000 de unitati B-Max, iar din 2013 vor fi produse cel putin 100.000 de masini.

 Pretul viitorului monovolum ar putea fi in jurul sumei de 14.000 de euro.
 
VIDEO - Ford a prezentat noi imagini video cu modelul B-Max care va fi prezentat, 
in premiera, la Mobile World Congress din Barcelona, pe 27 februarie.


marți, 14 februarie 2012

De maine, tinerii pot aplica din nou pentru creditele nerambursabile de pana la 10.000 euro. Ce conditii trebuie indeplinite?

Incepand de miercuri, 15 februarie, tinerii cu varste de pana la 35 de ani, care vor sa inceapa o afacere, pot depune din nou proiecte pentru a primi un credit nerambursabil de pana la 10.000 de euro. AvocatNet.ro iti spune ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de facilitatile din cadrul programului destinat tinerilor debutanti in afaceri.

Agentia Nationala pentru Implementarea Proiectelor si programelor pentru IMM-uri a anuntat recent ca aplicatia de inscriere online a planurilor de afaceri in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri va fi din nou disponibila pe site-ul www.aippimm.ro, incepand cu data de 15 februarie, orele 10.00.

Astfel, pentru acest an, programului i-a fost alocat un buget de 21 milioane lei. Programul, aflat in al doilea an de functionare, are ca obiectiv dezvoltarea antreprenoriala in randul tinerilor, avand in vedere ca, in Romania, doar un tanar din 100 de tineri incepe o afacere pe cont propriu, fata de unul din 4 tineri in Cehia, Polonia sau Ungaria.

Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri, care transpune o schema transparenta de ajutor de minimis, a fost aprobat, in urma cu un an, prin OUG nr. 6/2011, in timp ce normele sale de aplicare au fost aprobate prin HG nr. 96/2011. Pentru facilitatile acordate de Guvern, in 2011, tinerii au avut la dispozitie aproximativ 8 luni.

 Inscrierea in program se face online, pe site-ul www.aippimm.ro. Pentru participarea la Program, fiecare solicitant trebuie sa se inregistreze cu user si parola. Dupa inregistrare, se completeaza planul de afaceri si se incarca documentele insotitoare.

Cititi mai multe pe Avocatnet.ro

Ce stim si ce nu stim despre ACTA: 5 detalii ale unui tratat controversat

hacker.jpg
ACTA (Acordul International pentru Combaterea Contrafacerilor) reprezinta unul din cele mai controversate subiecte din atentia publica mondiala. Toata lumea vorbeste pe aceasta tema, dar prea putini stiu in ce consta textul integral al tratatului.

Romania a semnat acest document pe 22 ianuarie, la Tokyo. Controversele ce insotesc tratatul se datoreaza asocierii acestuia cu libertatea online, ce va fi incalcata, conform acuzatiilor, in numele protejarii drepturilor de autor.

Este important de precizat ca ACTA nu are caracterul unei legi, aplicabila odata cu intrarea in vigoare, ci este doar un acord de colaborare in vederea combaterii contrafacerii. Acordul implica adoptarea de catre fiecare tara in parte a unor legi in acest sens conform unui standard international, in cazul in care acest lucru se impune.

Acordul nu este valabil doar la nivelul Uniunii Europene. La el au aderat, printre alte tari, si SUA, Australia, Canada, Japonia, Coreea de Sud si Noua Zeelanda .

DailyBusiness.ro va prezinta cele mai mari controverse legate de ACTA.

Crime nepedepsite cu autori cunoscuti

Codrii Vlasiei, inconstienta istoriei si nametii ucigasi de azi.

Ar fi mers un titlu mai șocant la editorialul acesta. „Crimă cu toporul”. Crimă, pentru că despre asta e vorba. Oamenii care mor înghețați printre troiene nu sunt rezultatul unei întâmplări dincolo de puterile noastre, nu sunt dovada fragilității omenești în fața urgiilor naturii. Natura este de fapt protectoare și am fi făcut bine să-i dăm dreptul să existe și să-și îndeplinească rolul. Știți ce e Bărăganul de astăzi? Un mare gol, cu pământul secătuit de substanțe nutritive, pe care crivățul își face de cap. O stepă urâtă cu ierni geroase și veri fierbinți, incapabil de fapt să hrănească, așa cum ne aruncau cu praf în ochi, nu demult în istorie, promotorii reformelor agrare. Ei își serveau alte interese, în timp ce oamenii de rând rămâneau nepăsători sau inconștienți la ce îi așteaptă. Mii de ani, atâta timp cât Codrii Vlăsiei au acoperit sudul țării, lucrurile au stat altfel.





O prietenă din Olanda mi-a povestit o întâmplare care cred că i se pare „uluitoare” marii majorități a românilor: obișnuia să meargă la o terasă. Proprietarul acesteia a tăiat două crengi ale unui copac care, deși avea rădăcinile într-o curte vecină, făcea umbră pe terasa lui. Or... în Olanda soarele e la mare căutare mai ales pe terasele unde se bea bere, iar omul voia mai mulți clienți. A fost dat în judecată pentru cele două crengi. Și trimis la pușcarie doi ani.
În Austria, în Norvegia și într-o mulțime de țări civilizate și obișnuite cu frigul și zăpada, dacă tai un copac faci închisoare. Nu. Nu plătești amenzi. Ar fi prea puțin. Gestul tău este aparent nevinovat, nu „ataci” decât un copac fără glas și fără... conștiință: ce crimă ar putea fi asta? Din păcate, lipsa de respect în fața naturii e tot o lipsă de respect în fața vieții umane. (Ca să nu mai vorbim de faptul că poate „conștiința” unei plante e cumva net superioară celei umane). Mai departe, în viitor, gestul acesta, tăierea unui copac, adică, va avea un impact aproape nebănuit: în câteva sute de ani, nu unul, ci mulți omenii pot muri din chiar cauza ta. Continuăm să fim iresponsabili.

Cititi continuarea pe Spatiul construit.ro


Alina Miron

Dupa zapada, inundatii? Riscurile de "scufundare" a economiei....

inundatii.jpg
Autoritatile sunt in stare de alerta maxima, si nu numai din cauza ninsorilor care continua sa cada cu putere. De la sfarsitul saptamanii, vremea ar urma sa se incalzeasca, iar topirea zapezii ar putea lasa loc unor inundatii mai mari decat cele din anii trecuti.

Romania a fost socata de imaginile incredibile prezentate in ultimele zile de televiziuni. Sute de localitati au fost izolate de muntii de zapada care au depasit 3-4 metri.

Dincolo de eforturile zadarnice ale autoritatilor in a debloca drumurile, in absenta parazapezilor si perdelelor de paduri taiate cu inconstienta de proprietarii terenurilor sub ochii inchisi ai autoritatilor, autoritatile se tem ca toata aceasta zapada la un moment dat o sa se topeasca.

Vestea proasta este ca incalzirea vremii ar putea incepe chiar din acest weekend, astfel ca stratul masiv de zapada care a ingropat Romania n-ar mai avea timp sa se topeasca treptat.

Un val puternic de inundatii ar putea afecta in primul rand agricultura, domeniu care a salvat cresterea economica din 2011. O productie agricola slaba in 2012 ar putea determina importuri masive de alimente, fapt care, in opinia specialistilor, ar determina un salt al inflatiei peste nivelul tintit de Banca Nationala.


In aceste conditii, cresterea economica pe anul acesta, estimata optimist de Guvern la 2,5% ar avea mari sanse sa nu se indeplineasca. Asta mai cu seama in conditiile in care cererea interna, vazuta de autoritati ca principal motor pentru economie in 2012, va fi afectata de apetitul scazut pentru creditare si de scaderea puterii de cumparare, ca urmare a majorarii preturilor.

"In functie de incalzirea brusca a vremii, la sfarsitul lunii februarie, inceputul lui martie, in sudul si sud-estul Romaniei vom avea depasiri ale cotelor de atentie care inseamna cod galben pentru noi. In functie de temperatura si de cantitatea de precipitatii, vom avea depasiri ale cotelor de inundatii care inseamna cod portocaliu", a declarat Petre Stanciu, directorul Institutului National de Hidrologie.

Cititi mai mult pe Daily Business.ro

luni, 13 februarie 2012

Azi a avut loc lansarea nanosatelitului romanesc GOLIAT


Goliat, primul nanosatelit romanesc, dezvoltat de un consortiu de cercetare condus de Agentia Spatiala Romana, a fost lansat cu succes pe orbita azi, in cadrul zborului inaugural al rachetei VEGA a Agentiei Spatiale Europene, de la o baza din Guyana Franceza. 


Goliat - un satelit in forma de cub cu latura de 100 de milimetri, o greutate de 1.062 de grame si o putere de 2 wati - a fost conceput si dezvoltat de ROSA, in colaborare cu Institutul de Stiinte Spatiale, intre 2005 si 2007. 


Satelitul Goliat este dezvoltat in conformitate cu standardul international CubeSat, isi propune realizarea de imagini de inalta rezolutie, de masurari ale dozei de radiatii si ale fluxului de micrometeoroizi si transferul datelor catre statiile de sol pentru analiza si diseminare stiintifica. Unul dintre obiectivele secundare este validarea in spatiu a sub-sistemelor dezvoltate pentru reutilizarea si dezvoltarea ulterioara in misiuni viitoare.


Lansarea pe orbita a nanosatelitului romanesc a fost transmisa in direct pe site-ul Agentiei Spatiale Europene (www.esa.int) si pe site-ul spacealliance.ro/goliat/.


Mai multe detalii pe HotNews.ro

Click aici pentru a vedea live traiectoria satelitului Goliat.

Sfantul Valentin al Ortodoxiei

An de an, ziua de 14 februarie ne pune pe fiecare dintre noi, in calitate de crestini ortodocsi, in fata unui dublu paradox. In primul rand, de Valentine’s Day a auzit toata lumea, astfel incat, la o adica, oricine poate defini succint "sarbatoarea", in timp ce despre viata Sfantului Valentin nu cunoaste nimeni mai nimic.

In al doilea rand, multi sunt contrariati de faptul ca in aceasta zi nu intalnesc in Calendarul Ortodox niciun sfant care sa poarte acest nume. Intamplarea face ca nici Calendarul Romano-Catolic sa nu-l mai pomeneasca in aceasta zi,Sfantul Valentin fiind scos din calendar in 1969 din cauza ambiguitatii datelor referitoare atat la persoana sa, cat si la faptele care au condus la consacrarea lui ca sfant. In prezent, la 14 februarie, catolicii ii amintesc pe Sfintii Chiril si Metodie.

Asadar, nu gresim atunci cand spunem ca Valentine’s Day, cu tot "marketing-ul" aferent, este in Romania - si nu numai - o "sarbatoare" fara sarbatorit.

Despre Valentine’s Day s-a scris si s-a comentat suficient, pro si contra. S-a scris si s-a spus, din pacate, destul de putin despre Sfantul Valentin al Ortodoxiei, praznuit de Biserica in ziua de 30 iulie.
Sfantul Valentin al Ortodoxiei
Sfantul Valentin s-a nascut in anul 175, la Interamna (Terni de astazi, in regiunea Umbria din Italia). A fost hirotonit preot de catre Sfantul Felician de Foligno, iar Episcop de Interamna de catre Papa Victor I, in anul 197.
Remarcabil propovaduitor al Evangheliei, facator de minuni si vindecator, a fost foarte iubit de catre credinciosii sai. El l-a vindecat pe fratele tribunului roman, Frontanus, de o boala foarte grea. Cand s-a imbolnavit Cherimon, fiul vestitului filosof Craton, acesta, urmand sfatului lui Frontanus, l-a chemat pe Episcopul Valentin la Roma. Cherimon suferea de o boala care ii schimonosea si ii contorsiona cumplit trupul. Dupa ce Sfantul Valentin a petrecut o noapte in rugaciune, Cherimon, complet sanatos, s-a aratat inaintea filosofului Craton, tatal sau. Atunci s-au botezat Craton si toata casa acestuia, impreuna si cu trei discipoli ai lui.
Cititi mai mult pe CrestinOrtodox.ro


Pentru cititoarele acestui blog, cu multa stima !

duminică, 12 februarie 2012

A murit Whitney Houston (48 de ani) considerata regina muzicii pop - video muzica

Cantareata americana Whitney Houston (48 de ani), considerata regina muzicii pop pana cand imaginea ei a fost distrusa de droguri, un comportament haotic si un mariaj tumultos cu Bobby Brown, a murit in cursul zilei de sambata. Anuntul a fost facut de publicistul Kristen Foster, care nu a precizat cauza mortii. Decesul a fost declarat la ora locala 15:55 dupa ce o echipa de paramedici a incercat sa o resusciteze timp de 20 de minute.



Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile, si-a relansat cariera muzicala la sfarsitul anului 2009, dupa ce s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri. Insa unele dintre concertele sale incluse in acest turneu de revenire, desfasurat in 2010, au lasat mult de dorit.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americana a vandut peste 140 de milioane de albume si 50 de milioane de single-uri, printre care se numara si piesa "I Will Always Love You", lansata in 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vandute melodii din toate timpurile.

I WILL ALWAYS LOVE YOU:




I WANNA DANCE WITH SOMEBODY:




ONE MOMENT IN TIME:

sâmbătă, 11 februarie 2012

Daca vreti sa stiti mai multe despre Dan Voiculescu nume de cod Felix

Dan Voiculescu (n. 25 septembrie 1946) este un politician român, fost om de afaceri. Este Vicepreședinte al Senatului României și președintele fondator al Partidului Conservator (fost Partidul Umanist Român).

Tinerețea

Conform autobiografiei publicate pe pagina web oficială, s-a născut într-o familie modestă, tatăl fiind instalator iar mama casnică. A crescut în cartierul bucureștean Bariera Vergului, lângă Patinoarul 23 August, unde a practicat hochei pe gheață. În 1969 a satisfăcut serviciul militar la o unitate militară din Focșani, specialitatea intendență, obținând gradul militar de sublocotenent de intendență în rezervă. A urmat Facultatea de Comerț Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice București.

În perioada comunistă a României

Vitrocim

Dupa absolvirea Facultății de Comerț Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice București, Dan Voiculescu este repartizat la întreprinderea Tehnoforest, de unde este transferat la o întreprindere de comerț exterior nou formată – Vitrocim.[1]

Crescent

În 1982, Dan Voiculescu renunță la locul de muncă de la stat și devine reprezentantul firmei cipriote Crescent Commercial & Maritime Ltd. Cyprus în România.[2] Crescent avea relații privilegiate cu Securitatea, în concret cu Întreprinderea de Comerț Exterior „Dunărea”, condusă de colonelul Constantin Gavril.[3][4]

S-a vehiculat în presă ideea că firma ar fi fost un paravan prin care Nicolae Ceaușescu scotea bani din țară într-un cont secret. În 1990 un grup de experți canadieni angajați de Guvernul României pentru a da de urma banilor lui Ceaușescu a propus arestarea lui Dan Voiculescu, dar investigațiile lor au fost oprite deoarece nu s-a ajuns la niciun rezultat.[5] Parlamentul a adoptat, la data de 14 octombrie 2008, raportul Comisiei parlamentare de anchetă pentru investigări și clarificări referitoare la conturile lui Nicolae Ceaușescu, concluzia finală fiind că fostul șef de stat nu a avut conturi sau averi depozitate în străinătate.[6][7]

Relația cu Securitatea

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) a confirmat prin decizia luată în unanimitate în iunie 2006, colaborarea lui Dan Voiculescu, sub numele conspirativ Felix, cu Securitatea ca poliție politică.[8] Verdictul a fost confirmat și de Justiție, așa cum prevede legea, Curtea de Apel București respingând în 5 februarie 2010 contestația senatorului.[9][10] Curtea de Apel a justificat decizia prin faptul că notele informative au lezat drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor urmăriți.[11]

Conform CNSAS, prima oară când a fost Voiculescu recrutat de Securitate a fost în 1970 sub numele de cod „Mircea”, când i s-a dat misiunea de a colecta informații despre cetățeni străini, activând ca translator de limbă germană pentru aceștia; întrucât rezultatele au fost nesatisfăcătoare, colaborarea aceasta s-a încheiat în anul următor. În 1973, i s-a dat numele de cod „Felix” și timp de doi ani a dat o serie de note informative despre colegi, rude plecate în străinătate și cetățeni străini cu care a avut contact. În 1975, Voiculescu a devenit membru al PCR, iar Securitatea a renunțat la informatorul Felix, el fiind însă folosit în continuare ocazional, cum a fost cazul notei din 1977, care a fost importantă pentru CNSAS în vederea formulării acuzației de poliție politică.[11]

După 1979, Securitatea a deschis dosarul „Dorin”, în care Voiculescu era cel urmărit, fiind suspectat de comportamentul său neconformist, de luxul în care trăia și de contacte nepermise de regulamente cu cetățeni străini în timpul deplasărilor în afara țării.[11]

COD PORTOCALIU AVERTIZARE METEOROLOGICA - Vezi harta cu judetele afectate






Tipul mesajului AVERTIZARE METEOROLOGICA
Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Ziua/luna/anul: 11/02/2012 Ora: 12 Numarul mesajului: 3
Fenomene vizate: conform hartii si textului
Intervalul: conform hartii si textului
Zona afectata: conform hartii si textului
Textul mesajului:
MESAJ 3/3
VALABILITATE 14.02 ORA 02 - 14.02 ORA 14
COD PORTOCALIU
AVERTIZARE METEOROLOGICA
Fenomene vizate: ninsori abundente si intesificari ale vantului
Intervalul: 14 februarie,ora 02 - 14 februarie, ora 14
Zone afectate: conform hartii si textului
În intervalul menţionat va ninge abundent in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 60 – 70 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada. Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm.
COD GALBEN
ATENTIONARE METEOROLOGICA
Fenomene vizate: ninsori
Intervalul: 14 februarie,ora 02 - 14 februarie, ora 14
Zone afectate: conform hartii si textului
In intervalul mentionat, in judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt si Valcea va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 - 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.

In functie de evoluţia si intensitatea fenomenelor prognozate, Administratia Natională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare.
Emitent: C.N.P.M.


Discursul liderului PSD Victor Ponta la investirea Guvernului Ungureanu

Cei mai multi lideri PSD sustin, oficial, ca interventia lui Ponta in Parlament a fost echilibrata, demna de un lider al Opozitiei si viitor premier care vine cu solutii si nu cu un discurs radical.  Potrivit surselor HotNews.ro din interiorul PSD, pe fondul nemultumirilor de alianta cu liberalii, de interventiile lui Dan Voiculescu o parte din social-democrati isi doresc despartirea de PNL si PC inainte de alegerile locale. Social-democratii pregatesc strategia de promovare a lui Ponta in calitate de lider al Opozitiei si incearca sa se delimiteze in spatiul public de atacurile virulente ale lui Crin Antonescu la adresa Puterii.
La nivel neoficial, multi dintre social-democrati percep discursul liderului PSD ca o incercare de delimitare de Crin Antonescu si Dan Voiculescu. Potrivit surselor HotNews.ro in interiorul PSD se discuta si se analizeaza faptul ca programele si proiectele propuse de catre USL nu au avut impactul asteptat asupra populatiei.

"La nivelul perceptiei publice, liderii USL nu sunt priviti ca o alternativa la Putere si doar ca opozanti ai regimului Basescu care nu ofera solutii ci doar critica. Trebuie sa credibilizam opozitia si Victor Ponta poate face asta. Crin Antonescu si mogulul Voiculescu nu credibilizeaza USL, ci il trag in jos prin atacurile virulente care nu aduc voturi in plus", au explicat sursele citate.

Aceleasi surse sustin ca Victor Ponta a fost consiliat pentru schimbarea pozitiei si a discursului public, fapt care are ca scop delimitarea si diferentierea de discursul colegului de Uniune, Crin Antonescu.
---------------------------------------------------
De altfel, social-democratii l-au sustinut public pe Victor Ponta dupa discursul din Parlament la investirea Cabinetului Ungureanu. Lideri ca Ion Iliescu, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc dar si lideri de organizatii ca Gheorghe Nichita si Radu Moldovan au declarat ca presedintele PSD a avut un discurs echilibrat si demn de un viitor premier si ca reactiile liberalilor au fost nefondate.

Cititi mai multe pe HotNews.ro