Aprecieri pe Facebook

vineri, 2 martie 2012

Film documentar produs de History.com - Nostradamus si anul 2012


Nu sunt sigur daca anul 2012 va fi anul Apocalipsei, dar de un lucru sunt sigur: Apocalipsa nu va fi sfarsitul lumii ci o transformare spirituala cand binele va invinge raul, iar despre acest lucru cand se va produce,
"Nimeni nu cunoaşte ziua aceea, afară de Dumnezeu Tatăl"








joi, 1 martie 2012

1 MARTIE MARTISOR - Vestitorul primaverii !

La multi ani, cu sanatate si fericire, tuturor doamnelor si domnisoarelor !



motanul-indragostit.jpg martisor-martie.jpg declaratie.gif




Si pentru barbati un martisor inedit dela ele.ro :






martisor-inedit.jpg

marți, 28 februarie 2012

Cum au fost ucise Poli Timişoara şi U Craiova! - Stenograme

"Naşu" şi Mitică, limbaj de cartier şi jocuri de culise pe faţă


Pe 20 iulie 2011, Universitatea Craiova a fost exclusă din fotbalul românesc în urma unei şedinţe de Comitet Executiv conduse de preşedintele FRF Mircea Sandu.

Acesta s-a ferit să pună la dispoziţia presei stenograma întîlnirii, însă aceasta a ieşit acum la iveală dezvăluind dialoguri incredibile care descriu cum funcţionează de fapt fotbalul nostru.

- Mircea Sandu despre Marian Iancu, în contextul retrogradării Timişoarei: "L-am regulat, adică sînt mai tare în ceea ce mă priveşte, şi i-am tras-o şi lui, ca persoană"

- Acelaşi preşedinte FRF îl asigură pe Vasile Avram că funcţia lui nu e în pericol şi că "dacă îşi face treaba bine o să îi propun un nou mandat". Reacţia lui Dumitru Dragomir: "DACĂ PERSISTĂ SĂ FIE AŞA DE COARDĂ, DA"

- Mircea Sandu afirmă şi repetă: "La Liga 1 obligatoriu delegările le face preşedintele comisiei". Vasile Avram, în dosarul Mită în elicopter, acuzat că a primit mită pentru a delega arbitri agreaţi pentru FC Tg. Mureş, a declarat că nu el făcea delegările la Liga 1!
- Mircea Sandu l-a sunat pe viceprimarul Timişoarei: "i-am spus că o să solicit Curţii de Conturi un control prin care să ştim şi noi, cetăţenii, cum s-au cheltuit banii, milioanele acelea din ultimul an sau din toţi anii, de către clubul FC Timişoara. Reacţia a fost: "Domnule, mă nenoroceşti!". Am tăcut, n-am mai ieşit pe nicăieri"


Cititi mai multe pe Gsp.ro

Un banc de actualitate privind sistemul medical din Romania


Incendiu mare la un spital. Ca de obicei, sosesc operativ SMURD-ul și pompierii. Acționează organizat, se luptă cu flăcările, dar îşi fac treaba profesionist, sting incendiul și intervin pentru salvarea persoanelor aflate în pericol.

La urmă, șeful formației raportează managerului de spital:
- Dle Doctor, operaţiunea a fost încheiată cu succes, au fost salvaţi aproape toţi, doar la subsol, din cele trei persoane incon
știente găsite acolo, doar două am reuşit să le resuscităm, una... din păcate, a murit. Ne pare rău.. 

Doctorul:
- Bai, sunteti nebuni? La subsol se află morga..!

Suna gratis prietenii din strainatate


Update 9 03 2014, cu scuze nu mai este de actualitate Suna Gratis, va fac urmatorele recomandari:


Cum poți vorbi gratuit, sau aproape gratuit, oriunde în lume? Chat-urile de tot felul , oferite de Yahoo, Skype, chiar și Facebook, ne oferă posiibilitatea aceasta, dar cu anumite limitări sau inconveniente. La fel și unele aplicații pt mobil precum binecunoscutul Viber, ne oferă posibilitatea de a suna gratuit un utilizator al aceluiași serviciu, cu condiția ca ambii să aibă conexiune de internet în momentul respectiv. Doar că aceste două condiții ne limitează opțiunile.
Dar ce ne facem de pildă, când dorim să vorbim cu cineva din altă țară, care nu are iPhone, sau alt smartphone, sau nu are internet? Simplu, soluția se numește Mobyler. Este vorba de o aplicație disponibilă atât din App Store, cât și din Android Market, care ne permite să vorbim gratis cu orice utilizator de Mobyler și aproape gratis cu orice posesor de telefon, fix sau mobil. Tarifele le puteți consulta AICI.
Odată instalată aplicația și activat contul, puteți trimite mesaje sau puteți suna pe oricine folosește deja aplicația Mobyler. Mai mult, puteți vedea imediat care dintre contactele din agenda telefonică folosesc Mobyler și aveți posibilitatea de a le recomanda și altora aplicația. Dacă doriți să faceți apeluri și în afara rețelei, trebuie să vă logați mai întâi pe www.mobyler.com și să vă încărcați contul.

***************************************************************************************




Cum functioneaza
Pasul 1
Suni la 0.808.79.0202 de pe telefonul tau fix
Pasul 2
Introduci numarul international ( din lista destinatiilor accesibile) atunci cand robotul iti cere.
Pasul 3
Vorbesti gratuit cu prietenii tai din stainatate.




Ce este SunaGratis?
SunaGratis este un serviciu gratuit prin care poti efectua apeluri telefonice internationale gratuite, catre destinatii fixe si mobile din toata lumea. Lista destinatiilor accesibile cuprinde in special retelele fixe internationale, dar sunt incluse si retele mobile din anumite tari.

Cum functioneaza?
Simplu! Suna la 0808.79.0202 si un robot telefonic iti va cere sa introduci numarul international pe care vrei sa il apelezi. Daca numarul face parte din lista destinatiilor accesibile prin acest serviciu, apelul va fi initiat imediat. In caz contrat vei fi instiintat ca destinatia nu este apelabila. Poti vedea lista destinatiilor accesibile aici.

Apelul tau catre numarul 0808.79.0202 va fi tarifat de operatorul de telefonie al carui abonat esti, conform planului tau de tarifare, iar pentru apelul international, initiat de SunaGratis nu platesti nimic. Mai mult, daca ai minute national gratuite in planul operatorului tau, atunci convorbirea este total gratuita !
Din ce retele pot folosi serviciul?
In prezent serviciul poate fi apelat din retele urmatoare: Romtelecom, Vodafone, Orange, Zapp si Cosmote. Serviciul nu poate fi utilizat din retele UPC si RDS.

Destinatii accesibile
Lista destinatiilor accesibile este disponibila aici. Acesta lista se modifica periodic, fiind extinsa cu destinatii noi.
Sursa:Suna gratis.ro

sâmbătă, 25 februarie 2012

Yacht de vanzare - Doritorii sa se inscrie prin comentarii

Unbridled yacht for sale
Unbridled yacht for sale