Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 17 martie 2012

Concertul extraordinar al formaţiei Misteria Carpatica din Valea Timocului

Va recomand acest concert de aproximativ o ora si jumatate al formaţiei Misteria Carpatica din Valea Timocului, a romanilor din sudul Dunarii si nu veti regreta.


VIDEO - Mircea Geoana si-a lansat platforma Romania Noastra

Sub solganul "Construim Impreuna, Reformam Impreuna - Romania Noastra" si cu sigla o casa tricolora, Mircea Geoana si-a lansat vineri, la Romexpo, in prezenta a cateva sute de participanti, miscarea civica. Evenimentul a fost unul sobru, organizat pe model american, moderat de jurnalistul Radu Soviani si presarat cu numeroase discursuri.


Mircea Geoana si-a inceput discursul multumindu-le sustinatorilor si invitatilor si le-a spus acestora ca scopul noii miscari este sa reuneasca oameni care stiu intr-adevar meserie, dar mai ales care au moralitate.

"Este nevoie de implicare, iar mesajul acestei miscari, pe care n-am pornit-o eu suta la suta, este expresia faptului ca meseriasii au inteles, ca oamenii au inteles. Este cea mai placuta intalnire publica pe care o am de multa vreme", a declarat Geoana.

Cititi articolul complet pe>>> http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11765306-mircea-geoana-lansat-miscarea-civica-romania-noastra-cetatenii-implice-nu-mai-conduca-lipitori-afise-partide-pesedist-recunoastere-eveniment-venit-vedem-cum-cade-cap.htm?cfnl=


Discursul lui Mircea Geoana



Despre Mircea Geoana: