Aprecieri pe Facebook

joi, 7 februarie 2013

Ferrari F 12 Berlinetta, lansata in Romania. (Foto,Video)


Importatorul Forza Rossa a dezvelit miercuri 6/02/2013, în mod oficial, F12 Berlinetta în România. Asta înseamnă că există acolo și poate fi văzut. Și cumpărat.Oricum, nu te aștepta la mai puțin de 275.000 €.

La eveniment a fost prezent, ca invitat special, fostul pilot de Formula 1 Giancarlo Fisichella, care a spus că F12 este o mașinărie excepțională, la volanul căruia te simți campion.
Cu toate că lui îi este mai ușor să spună asta decât oricăruia dintre noi, tindem să-l credem. Nici viitorilor posesori nu le va fi foarte greu, având în vedere că ai ascuns, sub capota-i lungă, un V12 pregătit oricând să-ți dea normele peste cap cu 740 CP și 690 Nm, adică cu o accelerație 0-100 km/h de 3,1 secunde și o viteză maximă de top de 340 km/h, pe care n-o s-o poți prinde mai niciodată pe străzile din România.


Printre primii romani care si-au luat acest model se afla Arpad Paszkany (41 de ani), patronul echipei de fotbal CFR Cluj. Ferrari F12 Berlinetta a fost lansat anul trecut, la Salonul Auto de Geneva (Elvetia).


VIDEO




Mai multe detalii pe siteul oficial: http://www.f12berlinetta.com/#/en/gallery/images

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu