Aprecieri pe Facebook

duminică, 6 octombrie 2013

BOX, Vladimir Klitschko vs Alexander Povetkin, video youtube meci integral

Vladimir Klitschko şi Alexander Povetkin au boxat la Moscova, iar ucraineanul a fost desemnat învingător de cei trei arbitri judecători cu 119-104. Până la confruntarea cu cel mai mic dintre fraţii Klitschko, Alexander Povetkin era neînvins, câştigând 26 de meciuri.

Povetkin a fost trimis la podea prima oară în repriza a doua, apoi de alte trei ori în repriza a şaptea. În pauza dintre reprizele 7 şi 8, antrenorii rusului au luat în calcul abandonul. Povetkin a mai fost trimis la podea în repriza 11, dar fusese împins de Klitschko. Meciul s-a terminat cu victoria fără dubii a lui Klitschko.





Vladimir Klitschko şi-a păstrat titlurile WBA, IBF, WBO şi IBO în faţa rusului Alexander Povetkin, pe care l-a învins, sâmbătă noaptea, la puncte, după un meci de 12 reprize. 
Klitschko a câştigat în urma acestui meci 13,3 milioane euro, a doua bursă din istorie după meciul dintre Mike Tyson şi Lennox Lewis. Povetkin a câştigat 4,4 milioane euro.

Totusi acest meci a declansat o dezaprobare din partea publicului rus, datorita tinerilor repetate si a inpingerilor de care s-a folosit Klitschko.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu