Aprecieri pe Facebook

luni, 21 ianuarie 2013

FILM: Louise Hay – Poţi să-ţi vindeci viaţa !


Louise L. Hay

Louise a ajutat milioane de oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul şi puterea creatoare pentru a se vindeca pe sine.

 Louise L. Hay ţine seminare şi cursuri de metafizică.
Este autoarea a numeroase bestselleruri, printre care: Poţi să-ţi vindeci viaţa şi Vindecă-ţi corpul.
Cărţile ei au fost traduse în peste 30 de limbi şi au apărut în 35 de ţări de pe glob. De când şi-a început activitatea de consultanţă în domeniul Ştiinţei Minţii, în anul 1981, Louise a ajutat milioane de oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul şi puterea creatoare pentru a se vindeca pe sine şi pentru a creşte din punct de vedere spiritual.

„Aproape orice boală poate fi vindecată prin practicarea atitudinii mentale potrivite.”Louise L. Hay



        Poţi să-ţi vindeci viaţa, cartea cea mai bine vândută din lume pe tema autovindecării, a transformat viaţa a milioane de oameni. Foarte mulţi cititori au declarat că această carte le-a modificat definitiv percepţia asupra rolului pe care îl joacă mintea asupra stării de sănătate a corpului fizic şi asupra bunăstării psihice.

        În această lucrare inspirată, autoarea de renume mondial Louise L. Hay îşi prezintă viziunea profundă legată de relaţia care există între minte şi corp. Ea explorează constrângerile la care conduc gândurile şi ideile limitative şi ne ajută să înţelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor şi ale disconfortului.

Plin de idei şi de strategii care şi-au dovedit eficienţa pentru milioane de oameni din întreaga lume, acest ghid practic îţi va schimba în bine, pentru totdeauna, modul de a gândi.

     

Filmul subtitrat ro, Poţi să-ţi vindeci viaţa, este realizat dupa celebra carte.