Aprecieri pe Facebook

marți, 9 aprilie 2013

Si timbrul de mediu poate fi contestat in instanta. Ce pasi trebuie sa urmezi?

Si timbrul de mediu poate fi contestat in instanta. Ce pasi trebuie sa urmezi ?

Timbrul de mediu a inlocuit, de la jumatatea lunii martie, vechea taxa de poluare, insa modificarea a fost mai degraba una superficiala decat una de substanta. Practic, autoritatile au schimbat denumirea taxei si cateva coordonate legate de calculul ei, insa, in esenta, problemele de reglementare raman, astfel ca si timbrul de mediu are toate sansele sa fie contestat cu succes in instanta. Avocatul Carmen Diaconu, care a asistat mai multi clienti in recuperarea de la stat a sumelor platite ca taxa de inmatriculare, in diferitele forme sub care s-a regasit aceasta de-a lungul timpului in legislatia romaneasca, este de parere ca si timbrul de mediu, la fel ca taxele dinaintea lui, constituie o noua incalcare a dispozitiilor comunitare, fiind nelegal si discriminatoriu. Avocatul are deja pe rolul instantelor actiuni pentru restituirea timbrului de mediu, dosarele avand sanse mari de reusita.

Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_32777/Si-timbrul-de-mediu-poate-fi-contestat-in-instanta-Ce-pasi-trebuie-sa-urmezi.html#ixzz2PxIpBkVP 


miercuri, 3 aprilie 2013

Cum se fura o masina in prezenta soferului!



Nu-i pacaleala !!!

Cum se fura o masina in prezenta soferului! 

Cum se fura o masina ? 

Se zice  ca la noi s-a intamplat la Timisoara. 
Este adevarat ca se selecteaza masini mai valoroase, dar si obisnuite care nu atrag atentia pe drum pana se descotorosesc de ea. 

Aveti grija !

Saptamana trecuta, un prieten a parcat intr-o parcare publica. Cand a plecat a remarcat o hartie pusa pe fereastra din spate. Cand a ridicat-o (dupa ce a ajuns acasa), a vazut ca era un bon de benzina. 
Din fericire, unul dintre prieteni ii spusese sa nu opreasca, caci era posibil ca cineva sa-l astepte sa coboare din masina. Aceasta tehnica se aplica atat femeilor cat si barbatilor. 

Atentie la hartiile lipite pe luneta masinii dvs. 

O noua maniera de furt a masinii(nu e o gluma)! 

CUM? E SIMPLU!!!         Este bine de stiut: Mergeti in parking, deschideti masina si intrati inauntru. Porniti motorul si bagati in marsarier. In timp ce priviti prin luneta pentru a merge cu spatele, remarcati o hartie lipita in mijlocul lunetei. Va opriti, iesiti din masina pentru a da la o parte hartia (sau altceva) care va blocheaza vederea. 
Cand ajungeti in spatele masinii, apare hotul, nu se stie de unde. Intra in masina si pleaca in mare viteza,  practic fara sa puteti reactiona. Ghiciti, doamnelor? Pariu ca geanta dvs.este in masina. Deci adresa, banii, cheile. Casa si identitatea dvs. sunt compromise! 

  ATENTIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE.

Daca vedeti o hartie lipita in spatele masinii, incuiati-va portierele, porniti motorul si plecati. Veti ridica hartia mai tarziu! Transmiteti acest post familiei, prietenilor.