Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 11 mai 2013

Romanii au talent - Finala - 10 mai 2013

Romanii au talent - Sezonul 3 - Finala - 10 mai 2013

Finala de la Românii au talent a fost cel mai urmărit program de vineri, 10 mai. Concursul de pe Pro TV, câștigat de dresorul Bruno Iacobeț, a fost pe prima poziție pe intervalul de difuzare. Românii au talent s-a impus și în bătălia cu Suleyman Magnificul.

Finala Românii au talent a fost cea mai lungă ediție a sezonului: a început la 20.30 și s-a terminat la 1.30 noaptea. Pe anumite intervale, s-a intersectat cu ultimul episod din Suleyman Magnificul (redifuzat de Kanal D) și cu derby-ul Dinamo-Steaua (dat de DigiSport).

Aseară, 15 concurenți s-au luptat pentru premiul de 120.000 de euro pus la bătaie de finala Românii au talent, într-o emisiune care s-a dus mult după miezul nopți, până aproape de ora 1.30. A fost cea mai lungă ediție din acest sezon a concursului difuzat de Pro TV.

Românii l-au votat cel mai mult pe Bruno Icobeț, astfel că dresorul a luat marele premiu de 120.000 de euro la finala Românii au talent, care a avut loc aseară.

Locul second a fost ocupat de magicianul Vlad Grigorescu, iar a treia poziția i-a revenit ventrilocului Eduard Andrei Sandu. Ventrilocul a venit cu un număr special, la două păpuși, Romeo și Nea Alecu.


Vezi online in reluare Marea finala Romanii au talent: