Aprecieri pe Facebook

miercuri, 5 iunie 2013

Sfaturi de viaţă sanatoasa si fericita de la Valeriu Popa

Valeriu Popa – omul care a reuşit numeroase vindecări considerate spectaculoase, cel care a pătruns tainele naturii şi a desluşit secretul luptei cu bolile – este deja un personaj legendar pentru mulţi români, şi nu numai.Viaţa sa a fost dedicată în întregime vindecării oamenilor deznădăjduiţi, în mod dezinteresat, redând semenilor săi credinţa şi bucuria de a trăi.

Toţi cei care l-au cunoscut au învăţat de la el ca încălcarea legilor naturale care ne guvernează existenţa, care ne condiţionează viata şi activitatea, ne conduce la o sănătate deteriorată.Însă, tot el ne-a învăţat că “totul este posibil”.


Valeriu Popa n-a fost numai un vindecător al corpului, ci şi unul al sufletului şi al spiritului. Pătrundea cu exactitate uluitoare în trecutul, prezentul şi viitorul omului atingând cele mai ascunse unghere ale sufletului, făcându-l pe om să-şi conştientizeze problemele şi cauzele lor, declanşând astfel, în el, vindecările sufleteşti.

Sfaturi de viaţă – Valeriu Popa
Frica micşorează diametrul vaselor de sânge, ca urmare a unei vărsări excesive de adrenalină în sânge. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce provoacă boli de inimă, hepatită, impotenţă şi frigiditate sexuală, boli de piele, nevroze şi psihoze.

Când cineva te jigneşte nu te răzbuna pe el, nu-l urî şi nu te supăra pe el. Se cuvine să iertăm nu numai în gând ci şi cu sufletul. Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate. Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat ne putem vindeca de o boală gravă. Roagă-te în permanenţă ca toţi cei din jurul tău să fie fericiţi, sănătoşi şi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune va iradia iubire către întreaga lume, iar iubirea se va întoarce la tine din belşug.

Cum dăruieşti, aşa primeşti. Răzbunându-te, te faci egal cu adversarul. Iertându-l, te arăţi superior. Iertând, ne eliberăm pentru a ne putea înălţa. Să fim conştienţi că iertând, îi eliberăm pe cei ce ne-au greşit, deci oferim libertate. Alege calea iertării, pentru că numai ea desface rana încleştată în timp.


Dependenţa naşte frică, îndoială, depresie şi supărare. Nu căutaţi plată, laudă sau răsplată, orice aţi face. Săvârşind ceva bun, pretindem imediat recompensă. Aceste dorinţe au ca rezultat suferinţă. Cu cât vă veţi intensifica dorinţele, cu atât va creşte nivelul de agresivitate şi se va întări programul de autodistrugere. Orice dorinţă, când se agaţă de tine, devine stăpânul tău. Când eşti mânios, mânia devine stăpânul tău, te acaparează complet. Astfel, în această stare, vei face lucruri pe care mai târziu le vei regreta.

Dependenţa naşte agresivitate. Iar agresivitatea produce boală. Boala purifică sufletul omului şi îi fortifică sistemul imunitar. Dependenţa de dorinţe, frică, depresie şi supărare atrag gelozia. Cu cât este mai puternică dependenţa de persoana iubită, cu atât mai numeroase sunt pretenţiile noastre faţă de ea. Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forţă destructivă. Numai prin iubire poate seca izvorul răutăţilor. 



Predresajul cateilor, demonstratie video cu dresorul Gabriel Cocu

Educatia cateilor ar trebui sa inceapa de la varsta de 2 luni, aceasta este faza de predresaj.
Va prezint doua videouri interesante de predresaj, care va vor incanta cu siguranta prin abilitatea dresorului si dragalasenia cateilor.









marți, 4 iunie 2013

Dezvaluiri senzationale ale Dr. Matthias Rath, la conferinta din Berlin in 2012, VIDEO

Dr. Rath s-a născut la Stuttgart, în Germania, în 1955. După ce a absolvit facultatea de medicină, a lucrat ca medic şi cercetător la Clinica Universitară din Hamburg, Germania şi German Heart Center (Centrul German al Inimii) la Berlin. Cercetările sale s-au focalizat pe cauzele arterosclerozei şi maladiilor cardiovasculare.
În 1987, Dr.Rath a descoperit legătura dintre deficienţa de vitamina C şi un nou factor de risc pentru boala cardiovasculară – lipoproteina. După publicarea acestor descoperiri ştiinţifice în revista “Arterosclerosis” (Arteroscleroza) a American Heart Association, Dr.Rath a acceptat invitaţia de a se alătura dublului laureat al Premiului Nobel, Linus Pauling. În 1990 el a plecat în Statele Unite pentru a deveni primul Director de Cercetări Cardiovasculare la Institutul Linus Pauling din Palo Alto, California.
Dr. Rath a lucrat împreună cu defunctul laureat al premiului Nobel în diverse domenii ale cercetării nutriţionale. Cei doi oameni de ştiinţă au devenit prieteni apropiaţi şi au împărtăşit valori umaniste, inclusiv determinarea lor pentru pace şi dreptate. În 1994, cu puţin timp înainte de moartea sa, Linus Pauling a declarat: “Nu am nici un dubiu asupra faptului că mă gândeam la Dr.Rath ca la succesorul meu”
Astăzi Dr. Rath conduce un institut de cercetare şi dezvoltare în medicină nutriţională şi celulară. Institutul său conduce cercetări fundamentale şi studii clinice pentru a documenta în mod ştiinţific beneficiile micronutrienţilor ca biocatalizatori, asupra sănătăţii, într-o mulţime de reacţii metabolice la nivel celular.
Dr. Rath este un avocat deschis pentru drepturile pacienţilor şi pentru acces liber la sănătate naturală în întreaga lume. Propaganda sa continuă să fie instrumentală în prevenirea unei interziceri a terapiilor naturale la scară globală, din partea industriei farmaceutice. Pentru a-şi proteja piaţa globală de medicamente patentate, această industrie încearcă o interzicere la scară globală a informaţiilor de prevenire şi sănătate terapeutică, legate de terapiile naturale, nepatentabile, abuzând de “Codex Alimentarius” (Standard de alimentaţie) al Comisiei Naţiunilor Unite.
Ca semn de recunoaştere a curajului său civil împotriva intereselor farmaceutice şi a eforturilor sale în numele oamenilor lumii, el a primit în 2001 prestigioasa distincţie “Bulwark of Liberty Award” din partea American Preventive Medical Association (Asociația Americană pentru Medicină Preventivă).
Dr. Rath este pionierul unei noi căi de antreprenoriat responsabil: toate profiturile din vânzările programelor de micronutriențI dezvoltate la institutul său merg la Dr. Rath Health Foundation, o organizație non-profit care se focalizează pe cercetare șI educație în domeniul sănătății naturale în întreaga lume.
În plus, această organizație non-profit susține un larg spectru de activitățI în domeniul sănătății umane, dreptății sociale șI – cel mai important – păstrarea păcii. În acest effort, Dr.Rath vede activitatea acestei Fundații continuând în spiritul câştigătorilor Premiului Nobel pentru Pace ca Linus Pauling, Albert Schweitzer, Martin Luther King Jr. şi Nelson Mandela.
Dr. Rath are o origina modestă. Părinţii săi, fermieri din Germania de Sud, au transmis copiilor valorile lor umanitare. “Aceste valori”, spune Dr.Rath, “sunt încă o forţă conducătoare pentru mine. Viaţa mea este un exemplu al faptului că nu trebuie să te naşti privilegiat ca să-ţi aduci contribuţia la o lume mai bună”

Mai multe: Despre Dr. Rath Health Foundation (Fundaţia pentru Sănătate a Dr.Rath) 

Dezvaluiri senzationale ale Dr. Matthias Rath, 
la conferinta din Berlin in 2012, 
VIDEO

Apelul Dr.Rath către poporul german și popoarele Europei, Berlin 13-03-2012





sâmbătă, 1 iunie 2013

1 iunie Ziua Internationala a Copiilor




De 1 iunie, Ziua Internationala a Copiilor, sa le dorim multa fericire, sanatate,
multe bucurii si un viitor intr-o lume mai buna pe Pamant !

vineri, 31 mai 2013

Rembrandt: Secretele unui tablou, Rondul de noapte - Film documentar si flashmob

Rondul de noapte - Rembrandt

In tabloul "Rondul de noapte" este prezentata o conspiratie. Noul documentar Nightwatching (2007) al lui Peter Greenaway gaseste toate dovezile continute in acest rechizitoriu pe panza, pictat de Rembrandt. 

Cele mai multe "acuzatii artistice" sunt cuprinse in texte scrise, precum celebrul "J'accuse", publicat de Zola in 1898. Aici, insa, avem pe panza un adevarat episod CSI, cu Rembrandt in rol de detectiv, procuror si judecator.
Regizorul Peter Greenaway examineaza cele 50 de indicii din tablou si dezvaluie crima care i-a incurcat pe istoricii artei din 1642, cand a pictat-o Rembrandt.

Greenaway mai dezvaluie si de ce bogatul si elegantul Rembrandt si-a pierdut averea si faima in numai 15 ani si a ajuns sarac, singur si discreditat. Dar Rembrandt ar fi fericit sa constate ca marele sau portret de grup a fost recunoscut in acest documentar al lui Greenaway drept rechizitoriul intentionat de artist.

Nightwatching (2007) - Rondul de noapte

1654, Amsterdam. Rembrandt se trezeste in mijlocul unui cosmar: celebrul pictor olandez tocmai visase ca a orbit. Cosmarul il arunca 12 ani in trecut, pe vremea cand lucra la cel mai celebru tablou al sau, Rondul de noapte. Aflat in culmea gloriei, lui Rembrand i se comanda o panza de dimensiuni gigantice de catre trupele civile de muschetari din Amsterdam. In ciuda reticentelor fata de acest grup de soldati despre care crede ca nu vor decat sa se umfle in pene cu ajutorul talentului sau, Rembrand accepta din cauza unor motive personale: sotia lui este insarcinata, iar onorariul primit pentru portretul de grup ii va permite sa-i asigure un viitor copilului mult-asteptat. Cu toate acestea, pictorul presimte ca tabloul nu este un simplu portret de grup si ca proiectul e de rau augur. Cand comandantul trupelor civile moare aparent accidental, in timpul unor exercitii de tir, pictorul descopera anumite dovezi pe care nu le face publice, dar le include in monumentala pictura, pentru cei care au ochi sa vada. Este inceputul decaderii pentru marele pictor, acum urmarit de toti cei pe care nu a avut curajul sa-l acuze in fata.




Flashmob Rembrandt in strada

Flashmob cu ocazia redeschiderii Rijksmuseum din Amsterdam.  



"Flashmob  este o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanții efectuând o anumită acțiune spectaculoasa, neobișnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se răspândește.

Flashmob e o prezentare pentru spectatori accidentali, cu scopul de a trezi sentimente de nedumerire, interes și chiar senzații ca ceva nu este în regulă cu spectatorii înșiși."