Aprecieri pe Facebook

luni, 25 noiembrie 2013

Exploziv, decizie controversata a arbitrului in meciul de box Froch vs Groves, video

Carl Froch cel care l-a invins pe Lucian Bute luindu-i centura de campion mondial versiunea IBF a pastrat titlurile WBA si IBF la categoria supermijlocie dupa ce arbitrul a oprit, intr-un mod de neinteles si controversat, lupta in runda a 9-a in meciul cu George Groves.
Pana in runda respectiva a partidei de la Manchester, Carl Froch (36 de ani), favorit clar la pariuri, a fost dominat incredibil de mult mai tanarul Groves (25 de ani), care a reusit sa-l trimita la podea chiar in prima runda. 
O decizie surprinzatoare chiar si pentru Froch si una contestata vehement de Groves, dar si de spectatori, care au huiduit minute bune.
Pentru Groves a fost prima infrangere suferita in cele 20 de partide la profesionisti, in timp ce Froch a ajuns la 32 de victorii.
George Groves a intrat in sala in huiduielile a 20.000 de oameni prezenti in sala din Manchester, dar, dupa noua runde superbe, in care a aratat un box fantastic, a iesit in aplauzele acestora. Pugilistul de 25 de ani a reusit sa-l puna in dificultat pe Froch mai mult decat au facut-o Andre Ward sau Mikkel Kessler.

In schimb, Carl Froch, care a fost trimis la podea doar pentru a doua oara in cariera, a ajuns sa fie fluierat de fanii care la inceputul partidei il aclamau.


Reactii dupa meci:

 Groves - Froch trebuie să-mi acorde revanșa sau să se retragă !

''Froch trebuie să-mi dea revanșa sau să se retragă. Asta e singura lui opțiune. Nu mai există un alt meci pentru Froch. Credibilitatea lui este în discuție. Am așteptat toată viața să fiu campion mondial și am fost furat în timpul meciului'', a declarat londonezul Groves, 25 ani, pentru Sky Sports.

VIDEO
VIDEO >Daca doriti sa revedeti meciul care ne-a amarat sufletele, Bute vs Froch, in care Bute a pierdut centura mondiala IBF