Aprecieri pe Facebook

duminică, 8 decembrie 2013

Vocea Romaniei, 7 Decembrie 2013, online reluare video

Vocea Romaniei, 7 Decembrie 2013, online reluare video.
Gala a-2-a live, din emisiunea muzicală - Vocea României, sezonul 3 episodul 11 online, difuzat in data de 7 decembrie 2013 la pro tv.

Demis Roussos concert la sala Palatului 5 decembrie 2013, foto&video

Demis Roussos a adus spiritul sărbătorilor mai aproape de bucureșteni pe 5 decembrie 2013. Concertul organizat anul acesta la Sala Palatului oferă un regal de colinde, dar și alte piese care au încălzit inima publicului precum „Ave Maria", „White Christmas", „Silent Night" sau „Amazing Grace". Pe lângă piesele specifice sărbătorilor de iarnă, artistul a cântat și melodiile care l-au consacrat. „Dinata, dinata", „Goodbye my love, goodbye!" sau „My friend the wind" nu au lipsit din setlist-ul concertului. Demis Roussos a cucerit publicul din întreaga lume cu vocea sa inconfundabilă. Este primul artist născut în Africa (Egipt) , ce a reușit să își creeze o carieră internațională de succes.

O galerie foto de la acest concert puteti vedea pe iconcert.ro
sâmbătă, 7 decembrie 2013

Au fost stabilite grupele Cupei Mondiale 2014 din Brazilia

Spania, campioana mondială și europeană en titre, a fost repartizată în Grupa B la cea de-a 20-a ediție a Cupei Mondiale de fotbal, care va avea loc între 12 iunie și 13 iulie 2014, alături de reprezentativele Olandei, Chile și Australiei, conform tragerii la sorți care a avut loc vineri în stațiunea turistică braziliană Costa do Sauipe, în prezența președintelui Braziliei, Dalma Rousseff, și a conducătorului FIFA, Sepp Blatter.
Naționala țării-gazdă Brazilia, o altă favorită la câștigarea trofeului, va evolua în Grupa A, din care mai fac parte formațiile Croației, Mexicului și Camerunului. 
Grecia, învingătoarea România în barajul de calificare la CM 2014, va juca în Grupa C, alături de Columbia, Cote d'Ivoire și Japonia.
Cele 32 de selecționate calificate la turneul final de anul viitor au fost repartizate în opt grupe a câte patru echipe, primele două clasate în fiecare grupă urmând să se califice în optimile de finală ale a competiției.
Iată componența grupelor:
Grupa A: Brazilia, Croația, Mexic, Camerun
Grupa B: Spania, Olanda, Chile, Australia
Grupa C: Columbia, Grecia, Cote d'Ivoire, Japonia
Grupa D: Uruguay, Italia, Anglia, Costa Rica
Grupa E: Elveția, Franța, Ecuador, Honduras
Grupa F: Argentina, Bosnia-Herțegovina, Nigeria, Iran
Grupa G: Germania, Portugalia, Ghana, SUA
Grupa H: Belgia, Rusia, Algeria, Coreea de Sud
Partida de deschidere a competiției, Brazilia — Croația, se va disputa pe 12 iunie 2014 la Sao Paulo, de la 23,00 (ora României). A doua zi, pe 13 iunie, va avea loc la Salvador de Bahia meciul dintre Spania și Olanda, reeditarea finalei Cupei Mondiale 2010, desfășurată în Africa de Sud și câștigată de spanioli cu 1-0 după prelungiri.
"Va fi cea mai frumoasă dintre toate Cupele Mondiale de până acum. Va fi o Cupă a Cupelor, una de neuitat. Brazilia este, după cum știți, țara fotbalului. Acesta este în inimile tuturor brazilienilor. Țara noastră este cea a lui Pele, cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Mondialului, iar noi avem astăzi o echipă puternică, plină de tinere vedete. Suntem foarte fericiți să le urăm bun venit celor 32 de echipe", a spus cu această ocazie Dalma Rousseff.
"Era timpul pentru Cupa Mondială să revină în Brazilia. Este bine că s-a întors. Fac apel către toți fanii din Brazilia și din lume să ni se alăture pentru această mare sărbătoare pe care o reprezintă Cupa Mondială", a afirmat la rândul său Sepp Blatter.
La evenimentul de la Costa do Sauipe, transmis în direct de televiziunile din 193 de țări au participat mai multe nume de legendă ale fotbalului mondial: francezul Zinedine Zidane, argentinianul Mario Kempes, germanul Lothar Matthaeus, brazilienii Ronaldo și Cafu, spaniolul Fernando Hierro, italianul Fabio Cannavaro, uruguayanul Alcides Ghiggia și englezul Geoff Hurst.
Înaintea tragerii la sorți s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fostului lider sud-african Nelson Mandela, care a încetat din viață joi, la 95 de ani. AGERPRES (editor: Mihai Dragomir)

vineri, 6 decembrie 2013

Top Gear, BBC, test in Africa de sud pentru Marauder, video

Richard Hammond - Top Gear este în Africa de Sud pentru a testa Marauder - un vehicul militar de zece tone atât de greu ca poate rezista unui atac cu explozibil.

Urmariti clipul video pentru a vedea performantele acestui vehicul.
marți, 3 decembrie 2013

De ce sunt evreii atât de inteligenti ? Dr. Stephen Carr Leon o teorie demna de urmat

De ce sunt evreii atât de inteligenti ?Dr. Stephen Carr Leon

Am petrecut câțiva ani în Israel – pentru un stagiu, în câteva spitale de acolo – și mi-a venit ideea de a face o cercetare: „De ce sunt evreii atat de inteligenti?”
Este evident faptul că evreii sunt mai avansați în multe aspecte ale vieții, cum ar fi ingineria, muzica, știința și, cel mai evident, în mediul de afaceri; aproape 70 % din comerțul mondial este deținut de
evrei, cum ar fi cosmeticele,  moda, produsele alimentare, armament, hoteluri, industria filmului ( Hollywood și altele ), etc.

Este aceasta o coincidență, sau este ceva făcut în mod rațional?

Cercetarea mi-a luat aproximativ 8 ani pentru a aduna informații, într-un mod cât mai exact posibil, despre alimentația evreilor, cultură, religie, pregătirea inițială a sarcinii, etc., pentru a le
compara cu obiceiurile altor nații.

Să începem cu pregătirea inițială a sarcinii.

În Israel , primul lucru pe care l-am observat este că mama însărcinată cântă mereu și încearcă să rezolve, cât mai des, probleme de matematică, împreună cu soțul. Am fost foarte surprins să văd că
viitoarea mamă purta mereu cărți de matematică și, uneori, chiar mă ajuta în rezolvarea unor probleme.
La întrebarea: ” Faci asta pentru copilul din tine? “, ea mi-a raspuns: ” Da, pentru a instrui copilul încă din burtă, numai asa va fi un geniu mai târziu.”
Până se va naște copilul, problema de matematica va fi rezolvată…

Un alt lucru pe care l-am observat – este vorba despre mâncare.

Viitoarei mame îi place să mănânce migdale și curmale cu lapte, salate amestecate cu migdale și alte fructe cu coajă lemnoasă cum ar fi nucile.
Pentru masa de prânz – pâine și pește fără cap. Există convingerea că peștele este bun pentru dezvoltarea creierului dar capul  peștelui este nociv pentru creier.
Și, de asemenea, este o cultură a evreilor ca mamele gravide să consume ulei de ficat de cod. De câte ori am fost invitat la masă, am observat că, evreii, în momentul în care mănâncă pește ( carne șau file ), nu consumă și carne animală.
În credința lor, carnea de animal și peștele, consumat împreună, nu vor da nici un beneficiu pentru corpul nostru.

Deasemenea, ei mănâncă întotdeauna înainte de masa principală fructe.

În convingerea lor, dacă mănânci mai întâi masa principala ( cu pâine sau orez ), apoi fructele, te vei simți somnoros și îți va fi greu să înțelegi orice lecție care ți se va preda la școală. Modul de
alimentatie a copilului este întotdeauna sub îndrumarea părinților, în primul rând se consumă salata de fructe cu migdale, urmată de ulei de ficat de cod .

În Israel, fumatul este tabu.

În cazul în care sunteți invitatul lor, nu încercați să aprindeți o țigară în casă, vă vor cere politicos să
mergeți afară pentru a fuma. Potrivit oamenilor de știință de la Universitatea din Israel, nicotina distruge celule din creier și afectează genele și ADN-ul, lucru ce poate avea ca efect generarea
unui idiot.
Deci, fumatori, vă rugăm să luați notă! ( În mod ironic, cel mai mare producător de țigări este un evreu… cred ca știi cine … te las sa ghicesti!)

Din ceea ce am văzut, cei mai mulți dintre copii evrei stiu cel putin 3 limbi: ebraica, araba si engleza.

Încă din copilarie ei vor învăța să cânte la pian sau la vioară, acest lucru fiind absolut necesar.
Există convingerea că această practică crește IQ-ul unui copil și va face din el un geniu. După constatările oamenilor de știință, vibratia muzicii stimulează creierul și acesta ar fi motivul pentru care există o mulțime de genii printre evrei …
Încă din clasa I, copiilor li se va preda matematică cu trimitere la afaceri și subiecte de știință care le fac plăcere…
Pentru comparație, am putut vedea copii de aceeași vârstă în
California, IQ-ul lor este cu aproximativ 6 ani în urmă.
Copiii evrei sunt, de asemenea, implicați în atletism, sau în sporturi cum ar fi tirul cu arcul șau tirul cu arma (cu aer comprimat).
Aceasta, deoarece se crede că tirul ar face creierul mult mai axat pe decizii și precizie.
În liceu, elevii sunt îndemnați să studieze științele, să creeze produse, să se implice în tot felul de proiecte, chiar dacă unele arata ca fiind foarte amuzante sau chiar inutile. Dar, toată atenția
este acordată într-un mod cât se poate de  serios când este vorba de știință aplicată, medicină sau inginerie.
Această cutumă este introdusă și în instituțiile de învățământ superior politehnic si universități.
În facultațile  cu profil economic  se dă multă libertate imaginației, așa că, în ultimul an de facultate, studenții trebuie  să facă un proiect și, practic, ei pot trece doar în cazul în care grupul lor (aproximativ 10 studenti într-un grup ) poate face profit de cel puțin un milion USD.
Nu fiți surprinși, asta este realitatea, iată de ce jumătate din numărul afacerilor din lume este deținută de evrei. Cele mai recente produse ale firmei Levis, au fost proiectate în cadrul Universității din Israel, la Facultatea de afaceri și de moda.

I-ați văzut cum se roagă, ei dau mereu din cap, au înțeles că această acțiune va stimula și  va oferi mai mult oxigen creierului.
Uitați-vă la japonezi, care întotdeauna își înclină capetele, conform tradiției, le place sushi(pește proaspăt), majoritatea dintre ei sunt inteligenți, o fi aceasta o coincidență ?

În New York, centrul comercial al evreilor din SUA, comunitatea se axează pe căutarea și ajutorarea acelor evrei care au o idee benefică, comitetul oamenilor de afaceri evrei oferind împrumut, fără dobândă, pentru a asigura dezvoltarea unor afaceri prospere.
Datorită acestui fapt, Starbucks, Dell Computer, Coca-Cola, DKNY, Oracle, Levis, Dunkin Donut, filme de la Hollywood  și sute de alte companii au fost sub sponsorizarea lor.

Absolvenții evrei de la Facultatea de Medicină din New York, au fost încurajați să apeleze la ei, lucru care le-a permis practicarea medicinei private, cu acest împrumut fără dobândă. Acum, știu de ce
cele mai multe spitale din New York și California duc, dintotdeauna, lipsă de medici specialiști.

În teoria mea, eu nu mă ating de religie sau rasă. Întrebarea pe care o pun este: Am putea să producem generații inteligente urmând practica evreilor?

Răspunsul ar putea fi afirmativ. Modificările necesare sunt în obiceiurile noastre de zi cu zi de a te ocupa de viitorul tău copil, în modul de a manca, în educația pe care o dau părinții, și cred că în
termen de 3 generații , acesta ar putea fi atins .
Fie ca noi toți să fim în pace și să reușim  să producem noi generații, de geniu, pentru binele omenirii, fără să conteze cine ești ca nație sau religie. . .

Gândiți-vă…!

Video tutoriale, metode practice: incalzire economica, miniaragaze de vacanta

Un model antic de spirtieraCea mai simpla si mai ieftina metoda de incalzire a locuintei
Aragaz de camping, ieftin, fara butelie, ultra usor, folosind o conserva 

si alcool sanitar

Cum poti folosi o cutie de NiveaMini aragaz de campingMini aragaz cu lumanare pastilaConfectionarea unui mini aragaz din cutii de bereO metoda rapida de incalzire mancare cu vreascuri