Aprecieri pe Facebook

vineri, 21 noiembrie 2014

Box profesionist, video full meci,Pulev, distrus de Wladimir Klitschko in 5 runde!

Sâmbătă seară, 15 11 2014,  la Hamburg, Wladimir Klitschko l-a făcut KO în repriza a cincea pe bulgarul Kubrat Pulev. În joc s-a aflat doar centura mondială a greilor a versiunii IBF, Pulev, challengerul oficial desemnat de IBF, nefiind de acord să plătească taxa ce i-ar fi permis să lupte şi pentru celelalte două centuri majore deţinute de Klitschko, WBA şi WBO.
Dar dincolo de rezultatul sec, confruntarea a avut cîteva aspecte interesante, aproape inedite pentru confruntările lui Klitschko din ultimii ani.
In ciuda celor patru knock-down-uri, câte două în prima şi a treia repriză, bulgarul Pulev a fost primul boxer, după mulţi ani, care a reuşit chiar să-l lovească pe campion. Şi nu doar o singură dată.
De fapt, Klitschko nici nu a mai putut să-şi folosească jabul de stânga, devastator altădată, cu care îşi „frăgezea” oponenţii până când directa sau croşeul de dreapta definitivau treaba. Şi asta pentru că Pulev nu doar că nu e chiar scund, doar 4 centimetri sub ucrainean, ci pentru că bulgarul a avut o mişcare rapidă a propriilor mâini, una relativ rară pentru un greu, mişcări cu care a anihilat aproape în totalitate pericolul acelui jab.
Şi a fost prima oară după multă vreme când l-am văzut pe Wladimir lovit el însuşi chiar de jabul de stânga al adversarului, dar şi primind în plin cel puţin două-trei croşee care, nimerite mai fericit – chiar în bărbie  – ori mai des, puteau aduce un deznodământ absolut neaşteptat.

Urmariti video 
Wladimir Klitschko vs Kubrat Pulev KO Full Fight 15 11 2014, Hamburg







Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu