Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 3 mai 2014

Hartă interactivă, filmări aeriene din 20 mari oraşe româneşti, video super

Hartă interactivă, filmări aeriene din 20 mari oraşe româneşti, video super!

Cele mai interesante filmări din aer ale unor oraşe româneşti. 

Atingeţi cu mouse-ul harta de mai jos şi veţi descoperi butoane care, la un click, vă vor duce spre videoclipul din oraşul pe care doriţi să îl admiraţi cu ajutorul filmărilor aeriene. 
Pe această hartă interactivă, imagini din Botoşani, Iaşi, Piatra Neamţ, Bacău, Galaţi, Brăila, Constanţa, Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte Craiova, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Hunedoara, Cluj Napoca, Satu Mare, Oradea, Arad şi Timişoara. 
Filmările cu drona (un mic aparat de zbor, ghidat de la sol, căruia i se ataşează o cameră foto) au devenit foarte populare în ultimii ani.




duminică, 27 aprilie 2014

Romanii au talent, semifinala 3, 25 aprilie 2014, Pro Tv, online reluare

Noii "eroi" ai acestui sezon "Romanii au talent" isi continua lupta pentru titlul suprem in cea de-a treia semifinala a competitiei. Un spectacol fara egal, LIVE la ProTV.

Andreas Bu, pictorul care l-a adus pe panza la “Romanii au talent” pe Bob Marley, Cvintetul Anatoly, artistii a capella, tambalagiul Ionel Stanga, bubble -artistul Claudia Stroe, Samir si Max, cu ale lor voci inconfundabile, soprana Raisa Anischievici, Duo Armonia, acrobatii hand-in-hand, Ansamblul Veselia, “profesorul de joaca” Leon Magdan, baietii de la Trial Bike Show, papusarii “Qui Peut” si micii sportivi de la Akikai Junior si-au pregatit numerele si sunt gata sa urce vineri pe scena “Romanii au talent” cu gandul la marea finala.











Romanii au talent, semifinala 2, 18 aprilie 2014, Pro Tv, online reluare

Noii "eroi" ai acestui sezon "Romanii au talent" isi continua lupta pentru titlul suprem in cea de-a doua semifinala  a competitiei. Un spectacol  fara egal, LIVE la ProTV.
Din 12, doar 3 ajung in marea finala "Romanii au talent".

Ivan si Svetlana Rotari, insotiti de catelusii dresati, trupa de dans Space, Catalin Mihalache, pictorul care deseneaza si cu mainile, si cu picioarele, Eduard Dorobantu cu al sau 3D SKY, adica "dansul" unui avion de mici dimensiuni, Stefan Popescu alias "Fane Mississippi Delta Blues", contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a fratior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill si artistul de stand-up comedy Raul Gheba.