Aprecieri pe Facebook

luni, 8 iunie 2015

Andre Rieu la Bucuresti, informatii si secvente video din concert

Andre Rieu la Bucuresti, informatii si secvente video din concert...


Artistul olandez André Rieu, a susţinut în acest weekend (5, 6, 7 iunie 2015) primele trei concerte din cele şapte programate în BucurestiRomânia.

Imbrăcat într-un costum elegant, violonistul André Rieu (65 de ani) a apărut la concertul de sâmbătă seară, din Piaţa Constituţiei, din rândul publicului, încadrat de o gardă în roşu. Pe două ecrane mari, lângă scenă, s-a proiectat intrarea sa triumfală, alături de Johann Strauss Orchestra, formată din 30-40 de muzicieni. Pe scenă îţi luau ochii femei frumoase, strălucitoare în costume de epocă viu colorate, în timp ce pe ecrane în fundal se derulau peisaje superbe şi secvenţe din concertele lui Rieu de pe stadioane pline de oameni. „Soliştii pe care îi veţi auzi în această seară vin de prin întreaga lume. Din Tasmania - ştiţi unde e? -, Australia, Ungaria, Germania, Franţa, Brazilia, România“, şi-a prezentat Rieu invitaţii.



Toti au cantat, ba chiar au si dansat alături de violonist si orchestra sa. Iar in momentul in care au fost interpretate cantece din folclorul romanesc s-au incins si hore.

Publicul i-a simtit entuziasmul, a cantat si a dansat alaturi de el si orchestra sa. De departe momentul cel mai emotionant a fost cel in care Gheorghe Zamfir a urcat pe scena, cu naiul sau "fermecat".
















„Regele valsului“ va mai susţine patru concerte la Bucureşti, de joi până duminică, pe 11, 12, 13 şi 14 iunie.


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu