Aprecieri pe Facebook

luni, 29 iunie 2015

Exploziv, incredibil, video, Morosanu l-a facut PRAF pe cel mai inalt luptator din lume, 2.07m!

Exploziv, incredibil, video, Morosanu l-a facut PRAF pe cel mai inalt luptator din lume, 2.07m!


Gala Superkombat Constanța din 19 iunie 2015 a adunat în Sala Sporturilor din orașul de la malul mării peste 2.500 de oameni, a programat meciuri spectaculoae încă din prima parte, cea dedicată noii generații din promoția de K1 numărul 1 din Europa.

Meciul 5: VICTORIE CATALIN MOROSANU! Regele Junglei l-a invins pe Colin George la puncte, dupa un meci in care olandezul a fost trimis de mai multe ori la podea!

Morosanu revine victorios in ring dupa 9 luni de absenta!

Prima repriza a fost extrem de spectaculoasa, cu Colins mai mult pe podea!

Eu am impresia ca acest meci este pregatit special de antrenorul lui George Collin si Badr Hari, care a venit sa il vada special pe Catalin Morosanu  cum lupta de aproape, sa poata sa-l pregateasca pe Hari cu un antidot impotriva acestui stil exploziv.

Românul de 30 de ani a obţinut victoria cu numărul 40 din carieră, după decizia arbitrilor, şi la final i-a transmis un nou mesaj lui Badr Hari, pe care îl va întâlni pe 27 noiembrie la Dubai.

"Cu siguranţă, Badr Hari a văzut meciul, ştie ce îl aşteaptă! Antrenorul lui (n.n. Mike Passenier) şi-a făcut temele, dar nu-mi va sta în cale, e visul meu. Îl voi face KO pe Hari!", a spus Moroşanu.






Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu