Aprecieri pe Facebook

joi, 17 decembrie 2015

Video full senzational al meciului Danemarca - Romania in sferturile CM Hanbal feminin 2015

VIDEO FULL  Calificare fantastică după o desfășurare dramatică » România a învins Danemarca în ultima secundă a prelungirilor și merge în semifinale  cu Norvegia.

Naționala de handbal feminin a României a obținut o calificare superbă în semifinalele Campionatului Mondial din Danemarca în fața țării gazdă, scor 31-30 după prelungiri.

După prima repriză, naționala României a intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, scor 13-10. Partea a doua a început mai bine pentru daneze, însă jucătoarele noastre n-au reușit să ducă meciul decît în prelungiri unde s-au impus dramatic în ultima secundă prin golul Adei Nechita.

România va evolua în semifinale, vineri, de la ora 21:45, împotriva Norvegiei, care a trecut în sferturile de finală de Muntenegru, scor 26-25. Naționala noastră s-a mai întîlnit cu Norvegia în faza grupelor, unde nordicele s-au impus cu 26-22.




Desi Norvegia are un avantaj, fata de reprezentativa noastra prin prisma rezultatelor anterioare, speram ca victoria muncita in meciul cu Danemarca sa fie un imbold in drumul spre victorie.








Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu