Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 18 iulie 2015

Video full, Robbie Williams a susținut un show în familie cu hiturile sale, Bucuresti 2015

Robbie Williams a susținut un show în familie cu hiturile sale, coveruri și povești, în fața a peste 60.000 de persoane

Robbie Williams a susținut un show total, vineri 17 07 2015, la București, din care nu au lipsit hiturile "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", cover-urile "Freedom" și "My Way", dar nici scurtele povești amuzante pe care artistul le-a împărtășit cu publicul.

Zecile de mii de spectatori din Piața Constituției au avut și ocazia unei întâlniri cu tatăl artistului, care a cântat alături de el "Better Man".

"Permiteți-mi să mă prezint — sunt Robbie Williams și, pentru următoarele două ore, sunteți ai mei", a fost prima dintre replicile cu care a electrizat, a înduioșat și a amuzat publicul român, de la ora 21 fix, respectată cu sfințenie britanică, până la încheierea show-ului.

Robbie Williams a urcat în scenă pe acordurile din "Carmina Burana", în timp ce pe uriașul ecran din spatele său se ridica numele "Robbie". A trecut rapid la cântecul ce dă numele prezentului său turneu — "Let Me Entertain You". La "Rock DJ", artistul a scăpat de sacou, pentru a rămâne într-o vestă iar, spre finalului show-ului, a venit în fața publicului român într-un kilt negru. 

Robbie Williams a învățat să spună "Bună seara, București" și "Mulțumesc" în limba română, a fluturat steagul României, la finalul show-ului și a rămas uimit de numărul de spectatori veniți să îl vadă, în dreptul Casei Poporului.

De uimire, artistul s-a închinat, a făcut plecăciuni publicului și s-a confesat admiratorilor. "Nu știam că sunt așa cunoscut aici. Adică... știu că sunt celebru în Anglia... dar... nu mă așteptam să fiți atât de mulți", a spus el. 

Video playlist




Robbie Williams's Greatest Hits 2015 || Best Songs Of Robbie Williams [Full Album 2015]