Aprecieri pe Facebook

luni, 12 octombrie 2015

Video incredibil, Superkombat la Milano, Morosanu nu se dezminte, KO fulgerator

KO FANTASTIC!!! Morosanu l-a RUPT pe uriasul Czerwinski in prima runda!

Vezi lovitura incredibila a lui Morosanu!!!


Mitul lui David şi Goliat, povestea triumfului omului obişnuit în faţa unui gigant, a servit de-a lungul mileniilor drept exemplu şi motivaţie pentru toate popoarele ce au descoperit această pildă în Vechiul Testament.

Cu toţii ştim ce se povesteşte că s-a întâmplat acum trei milenii: bătălia a fost câştigată de personajul ce nu părea să aibă nicio şansă, iar reuşita sa neaşteptată a fost repetată atât de des de-a lungul veacurilor, încât referirea la „David şi Goliat” a intrat în vocabularul nostru drept o metaforă ce descrie o victorie improbabilă. 

Catalin Morosanu nu are un fizic impresionant la 1,82m, nu are o musculatura proieminenta, dar are ceva din curajul lui David si lovituri fulgeratoare.

Gala Superfight-Superkombat-Milano  din 02 October 2015, a avut meciuri foarte tari, dar eventul a fost Catalin Morosanu vs Tomasz Czerwinski.


În gala Superkombat de la Milano, Cătălin Moroșanu a reușit un KO spectaculos în prima rundă, în fața uriasului Czerwinski. O lovitură la bărbie l-a trimis în lumea viselor pe adversar.



Cătălin Moroşanu, îl va înfrunta anul acesta pe marocanul Badr Hari, unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume şi totodată o figură foarte controversată la nivel mondial, în probabil cel mai aşteptat meci din istoria sporturilor de contact din România, care se va disputa probabil in Dubai pe 27 noiembrie 2015.
În vîrstă de 30 de ani, Badr Hari (1,97 m, 120 kg) este unul dintre cel mai bine cotaţi luptători din lume la categoria grea. Cu o rată a KO-urilor de aproape 80%, Hari a obţinut 105 victorii în cele 117 meciuri disputate pe reguli K-1, fiind cunoscut pentru stilul său extrem de agresiv din ring.