Aprecieri pe Facebook

joi, 10 decembrie 2015

Top 10 video-uri YouTube virale in Romania 2015, clasament Google

Google prezinta lista celor mai populare video-uri de pe YouTube in Romania in 2015. Satira cu ritm, animatie si jocuri populare, acestea sunt cateva dintre elementele care stau la baza viralizarii in 2015 pe YouTube in Romania. Creatiile romanesti sunt cele care tin capul de afis atunci cand vorbim de consum de muzica pe YouTube in 2015.
  Umorul a fost cheia viralizarii pe YouTube in Romania anul acesta. Cele mai multe dintre video-urile din top folosesc acest ingredient, in diferite retete.

Top 10 video-uri YouTube virale in Romania 2015, clasament Google 

Clipul de pe primul loc are aproape 2,3 milioane de vizualizari, cel de pe locul zece are peste 600.000.

Nissan Leaf, Mașina electrică, de la vehicul rutier la alimentarea biroului și casei

Nissan Leaf

Nissan Leaf, Mașina electrică, de la vehicul rutier la alimentarea biroului și casei


Mașina electrică va depăși statutul de simplu vehicul rutier și va fi folosită la alimentarea biroului și a casei. Acesta este unul dintre dezideratele parteneriatului încheiat recent între producătorul celui mai bine vândut automobil electric din lume și a doua cea mai mare companie energetică din Europa în funcție de capacitatea instalată.

Cu ocazia celei de-a 21-a Conferințe ONU privind schimbările climatice (COP21), la Paris, Nissan și Enel au semnat un acord prin care vor sa revoluționeze modul în care consumatorii și companiile gestionează utilizarea energiei.

Cele două companii și-au unit forțele pentru a dezvolta sistemul Vehicle 2 Grid, care permite conducătorilor auto și utilizatorilor de energie să funcționeze precum niște "hub-uri de energie" individuale, cu posibilitatea de a folosi, depozita și reintroduce excesul de energie electrică în rețea.   

Sunt deja în curs de desfășurare studii pentru a testa viabilitatea vehiculelor integrate în rețea. Este pentru prima dată când aceste sisteme sunt testate, arătând modul în care vehiculele electrice pot contribui în mod activ la dezvoltarea pieței de energie.  

Continuare>>>