Aprecieri pe Facebook

joi, 17 decembrie 2015

Video full senzational al meciului Danemarca - Romania in sferturile CM Hanbal feminin 2015

VIDEO FULL  Calificare fantastică după o desfășurare dramatică » România a învins Danemarca în ultima secundă a prelungirilor și merge în semifinale  cu Norvegia.

Naționala de handbal feminin a României a obținut o calificare superbă în semifinalele Campionatului Mondial din Danemarca în fața țării gazdă, scor 31-30 după prelungiri.

După prima repriză, naționala României a intrat la pauză cu un avantaj de trei goluri, scor 13-10. Partea a doua a început mai bine pentru daneze, însă jucătoarele noastre n-au reușit să ducă meciul decît în prelungiri unde s-au impus dramatic în ultima secundă prin golul Adei Nechita.

România va evolua în semifinale, vineri, de la ora 21:45, împotriva Norvegiei, care a trecut în sferturile de finală de Muntenegru, scor 26-25. Naționala noastră s-a mai întîlnit cu Norvegia în faza grupelor, unde nordicele s-au impus cu 26-22.
Desi Norvegia are un avantaj, fata de reprezentativa noastra prin prisma rezultatelor anterioare, speram ca victoria muncita in meciul cu Danemarca sa fie un imbold in drumul spre victorie.