Aprecieri pe Facebook

luni, 8 august 2016

Video playlist, Untold 2016, Cluj, Romania

Video playlist, Untold 2016, Cluj, Romania

In perioada 4-7 august, peste 150 de artisti internationali au urcat pe scenele UNTOLD festival 2016.
În 2016, pe lângă artiştii EDM, festivalul va avea în timpul zilei şi live acts cu artişti aflaţi în topul preferinţelor fanilor UNTOLD.

Concertele au avut loc pe mai multe scene. Astfel, în fiecare zi pe scena principală de la Untold, Ursus Untold Arena, au urcat începând cu ora 18.00 până la ora 23.00 au sustinut concerte live artişti internaţionali precum Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Kwabs, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, James Arthur, Y akoto. După ora 23.00 şi până în zorii zilei, scena principală a festivalului a fost acaparată de cei mai buni DJ din lume, nume grele ale stilului electro-dance: Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell şi Tiesto.


Prima ediţie Untold Festival a avut loc în perioada 30 iulie - 2 august 2015. Pe scenele festivalului de la Cluj au urcat peste 150 artişti internaţionali şi naţionali, printre care s-au numărat: Avicii, Armin van Buuren, Tom Odell, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali şi naţionali.
În 2015, Untold a atras atenția printr-o campanie de promovare a evenimentului numită "Pay with Blood"[6], în care donatorii de sânge primeau bilete gratuite la festival. Astfel, în luna iulie 2015, cei care donau sânge la caravana mobilă din Parcul Herăstrău București sau la Centrul de Transfuzie Sangvină din Cluj-Napoca, primeau pe loc bilete la festival. Inițiativa a fost remarcată internațional[7] deoarece asocierea dintre Transilvania, Vlad Țepeș, vampiri și donarea de sânge a fost o decizie de marketing strălucită.

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA), care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Video playlist, Untold 2016, Cluj, Romania