Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 18 februarie 2017

Video incredibil, Paula Rad direct in semifinala Romanii au talent 2017 la PRO TV

Video incredibil, Paula Rad direct in semifinala Romanii au talent 2017 la PRO TV

Vocea unei femei de serviciu a cucerit o întreagă ţară, iar juraţii şi spectatorii din platou au aplaudat-o la scenă deschisă. Emoţionată până la lacrimi, vedeta Andra a fost atât de impresionată încât a apăsat butonul auriu şi a dus-o pe Paula Rad direct în semifinala show-ului!
Cu siguranţă, de acum încolo, viaţa tinerei Paula Rad va fi schimbată radical. Să spunem că viaţa ei a fost muzica, astfel că sălăjeanca s-a înscris la Liceul de arte Ioan Sima din Zalău. Dedicată sută la sută,  a studiat Operă la Academia de Muzică "Gheorghe Dima" Cluj-Napoca, după care s-a mutat la Universitatea Națională de Arte "George Enescu" Iaşi. 

Din păcate, talentul ei nu a fost văzut de cei care ar fi trebuit. Deşi a participat la mai multe interviuri, Paula Rad a avut cam toate uşile închise şi nu a putut să îşi continue visul de a cânta. "Ultima dată, chiar luna trecută, mi s-a spus că aştept", a spus soprana.

Mai multe pe  http://www.sportulsalajean.ro/articol-22790/SPECIAL-O-salajeanca-a-facut-senzatie-la-Rominii-au-talent-GALERIE-FOTO-si-VIDEO