Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 7 octombrie 2017

Simona Halep a devenit numarul 1 mondial, in clasamentul WTA, video HD, China Open 2017,

Simona Halep a devenit numarul 1 mondial, in clasamentul WTA, video HD, China Open 2017,

Video HD, Jelena Ostapenko vs Simona Halep Full Match, Semifinal WTA, China Open 2017 (Beijing)

De luni in clasamentul WTA, Simona Halep va deveni al 25-lea lider mondial din istorie, după ce a învins-o pe Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4, în semifinalele turneului de la Beijing.

"Am multe lucruri de spus, dar cuvintele nu pot descrie ce simt acum. Vă mulţumesc pentru sprijinul din această săptămână. Mulţumesc China, am făcut meciuri foarte bune aici, am reuşit să o înving pe Maria Sharapova.

E foarte emoţionant, e minunant că am putut face asta. Mulţumesc familiei mele şi celor din echipa mea, inclusiv lui Darren, care nu e aici. E ziua mea specială", a declarat prima jucătoare din România care ajunge pe locul 1 WTA.

Video HD: Jelena Ostapenko vs Simona Halep Full Match | Semifinal WTA - China Open 2017 (Beijing)



În istoria tenisului românesc, doar doi jucători au ocupat locul 1. Ilie Năstase a fost primul lider din istorie în clasamentul ATP, în timp ce Horia Tecău s-a aflat în această poziţie la dublu.




joi, 5 octombrie 2017

VideoHD, tenis open China 2017, Sorana Cirstea a invins-o categoric pe Karolina Pliskova, fosta lider mondial,

VideoHD meci integral, tenis open China 2017, Sorana Cirstea a invins-o categoric pe Karolina Pliskova, fosta lider mondial,


Sorana Cîrstea, locul 44 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, calificându-se în sferturile de finală ale China Open, reusind o victorie de senzaţie în faţa cehoaicei Karolina Pliskova, numărul patru mondial, cu 6-1, 7-5.

Pentru un loc în semifinalele competiţiei din China, Sorana va juca împotriva câştigătoarei disputei Peng - Ostapenko. Cu letona câştigătoare la Roland Garros, sportiva noastră a făcut pereche la Wuhan.

VideoHD meci integral: