Aprecieri pe Facebook

joi, 29 august 2013

Asa arata Dacia Duster facelift 2013, video


Dacia a publicat primele imagini cu versiunea restilizata a SUV-ului Duster, care va debuta fizic in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 65-a editii a Salonului Auto de la Frankfurt (10-22 septembrie 2013).
“Fara a renunta la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului sau, noul model marcheaza o evolutie in ceea ce priveste designul, accentuand si mai mult valentele sale 4×4″, spune Dacia.
Dacia Duster e primul SUV construit de marca nationala. Desi e un mix ciudat de inginerie romaneasca si tehnica franco-japoneza, produsul final e surprinzator de bun si are sanse reale sa revolutioneze din nou industria auto mondiala, asa cum a facut-o Logan in 2004.

Primul anunt despre fabricarea unui SUV Dacia a venit in februarie 2008, intr-o conferinta de presa organizata la Brasov pentru a lansa oficial Logan Pick-Up. Au urmat apoi doi ani de barfe si tatonari, a fost prezentat spectaculosul concept Duster si in final ceea ce vezi in acest test.

click aici pentru galeria foto


Pentru ca au circulat enorm de multe speculatii pe seama acestei masini, trebuie sa lamurim cate ceva:

Aproape 70% din conceptia lui Duster a fost realizata in Romania, masina e construita pe platforma B0 (botezata si platforma Logan), iar cuplajul electromagnetic de pe versiunile 4×4 e preluat de la Nissan Murano. 

Video




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu