Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 11 februarie 2012

Discursul liderului PSD Victor Ponta la investirea Guvernului Ungureanu

Cei mai multi lideri PSD sustin, oficial, ca interventia lui Ponta in Parlament a fost echilibrata, demna de un lider al Opozitiei si viitor premier care vine cu solutii si nu cu un discurs radical.  Potrivit surselor HotNews.ro din interiorul PSD, pe fondul nemultumirilor de alianta cu liberalii, de interventiile lui Dan Voiculescu o parte din social-democrati isi doresc despartirea de PNL si PC inainte de alegerile locale. Social-democratii pregatesc strategia de promovare a lui Ponta in calitate de lider al Opozitiei si incearca sa se delimiteze in spatiul public de atacurile virulente ale lui Crin Antonescu la adresa Puterii.
La nivel neoficial, multi dintre social-democrati percep discursul liderului PSD ca o incercare de delimitare de Crin Antonescu si Dan Voiculescu. Potrivit surselor HotNews.ro in interiorul PSD se discuta si se analizeaza faptul ca programele si proiectele propuse de catre USL nu au avut impactul asteptat asupra populatiei.

"La nivelul perceptiei publice, liderii USL nu sunt priviti ca o alternativa la Putere si doar ca opozanti ai regimului Basescu care nu ofera solutii ci doar critica. Trebuie sa credibilizam opozitia si Victor Ponta poate face asta. Crin Antonescu si mogulul Voiculescu nu credibilizeaza USL, ci il trag in jos prin atacurile virulente care nu aduc voturi in plus", au explicat sursele citate.

Aceleasi surse sustin ca Victor Ponta a fost consiliat pentru schimbarea pozitiei si a discursului public, fapt care are ca scop delimitarea si diferentierea de discursul colegului de Uniune, Crin Antonescu.
---------------------------------------------------
De altfel, social-democratii l-au sustinut public pe Victor Ponta dupa discursul din Parlament la investirea Cabinetului Ungureanu. Lideri ca Ion Iliescu, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc dar si lideri de organizatii ca Gheorghe Nichita si Radu Moldovan au declarat ca presedintele PSD a avut un discurs echilibrat si demn de un viitor premier si ca reactiile liberalilor au fost nefondate.

Cititi mai multe pe HotNews.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu