Aprecieri pe Facebook

duminică, 10 februarie 2013

Earthlings - Pamantenilor - documentar zguduitor si halucinant - film



Earthlings - Full length documentary (multi-subtitles)- Pamantenii este un documentar despre tragedia animalelor si pasarilor crescute industrial pentru sacrificare.

 EARTHLINGS este unic si cel mai puternic documentar narat de Joaquin Phoenix, cu coloana sonora de Moby.

 Regizat de Shaun Monson, acest film multi-premiat de către Pământ Nation este un documentar zguduitor pentru oricine îi pasă de animalele non-umane sau sugestii pentru a face lumea un loc mai bun pentru toate fiintele.

 VĂ RUGĂM: nu fugiti de realitate, vizionati filmul și vă împărtășiți gândurile in secțiunea de comentarii.

 Un singur reper: consumul de carne industrializata a crescut atat de mult, incat azi consumam pe zi o cantitate egala cu consumul anului 1930.



 

Personal am urmarit acest film cu inima stransa si nu-mi pot explica de unde atata bestialitate asupra unor fiinte nevinovate tot pamantene si asta in nemasurata goana dupa profit.

Un comentariu :

  1. Trebuie generate petiții pe internet pentru a exercita presiuni asupra guvernelor să dea legi pentru protecția animalelor. Sadicii care chinuie aceste ființe nevinovate trebuie opriți neapărat și pedepsiți pe măsura gravității faptelor lor. Trebuie să acționăm cât mai repede și mai hotărât, pentru a curma suferințele atâtor făpturi nevinovate. Toate organizațiile de protecție a animalelor - la nivel mondial - trebuie să acționeze eficient în China, pentru a stopa atrocitățile care se săvârșesc, în mod tradițional, asupra animalelor, în această țară!!! Nu putem rămâne indiferenți și nu mai trebuie să pierdem timpul, în timp ce sărmanele viețuitoare sunt supuse unor astfel de torturi, inimaginabile! Trebuie sensibilizată opinia publică pe întreg mapamondul și toți trebuie să ne implicăm activ în salvarea lor!!!

    RăspundețiȘtergere