Aprecieri pe Facebook

miercuri, 5 iunie 2013

Sfaturi de viaţă sanatoasa si fericita de la Valeriu Popa

Valeriu Popa – omul care a reuşit numeroase vindecări considerate spectaculoase, cel care a pătruns tainele naturii şi a desluşit secretul luptei cu bolile – este deja un personaj legendar pentru mulţi români, şi nu numai.Viaţa sa a fost dedicată în întregime vindecării oamenilor deznădăjduiţi, în mod dezinteresat, redând semenilor săi credinţa şi bucuria de a trăi.

Toţi cei care l-au cunoscut au învăţat de la el ca încălcarea legilor naturale care ne guvernează existenţa, care ne condiţionează viata şi activitatea, ne conduce la o sănătate deteriorată.Însă, tot el ne-a învăţat că “totul este posibil”.


Valeriu Popa n-a fost numai un vindecător al corpului, ci şi unul al sufletului şi al spiritului. Pătrundea cu exactitate uluitoare în trecutul, prezentul şi viitorul omului atingând cele mai ascunse unghere ale sufletului, făcându-l pe om să-şi conştientizeze problemele şi cauzele lor, declanşând astfel, în el, vindecările sufleteşti.

Sfaturi de viaţă – Valeriu Popa
Frica micşorează diametrul vaselor de sânge, ca urmare a unei vărsări excesive de adrenalină în sânge. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce provoacă boli de inimă, hepatită, impotenţă şi frigiditate sexuală, boli de piele, nevroze şi psihoze.

Când cineva te jigneşte nu te răzbuna pe el, nu-l urî şi nu te supăra pe el. Se cuvine să iertăm nu numai în gând ci şi cu sufletul. Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate. Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat ne putem vindeca de o boală gravă. Roagă-te în permanenţă ca toţi cei din jurul tău să fie fericiţi, sănătoşi şi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune va iradia iubire către întreaga lume, iar iubirea se va întoarce la tine din belşug.

Cum dăruieşti, aşa primeşti. Răzbunându-te, te faci egal cu adversarul. Iertându-l, te arăţi superior. Iertând, ne eliberăm pentru a ne putea înălţa. Să fim conştienţi că iertând, îi eliberăm pe cei ce ne-au greşit, deci oferim libertate. Alege calea iertării, pentru că numai ea desface rana încleştată în timp.


Dependenţa naşte frică, îndoială, depresie şi supărare. Nu căutaţi plată, laudă sau răsplată, orice aţi face. Săvârşind ceva bun, pretindem imediat recompensă. Aceste dorinţe au ca rezultat suferinţă. Cu cât vă veţi intensifica dorinţele, cu atât va creşte nivelul de agresivitate şi se va întări programul de autodistrugere. Orice dorinţă, când se agaţă de tine, devine stăpânul tău. Când eşti mânios, mânia devine stăpânul tău, te acaparează complet. Astfel, în această stare, vei face lucruri pe care mai târziu le vei regreta.

Dependenţa naşte agresivitate. Iar agresivitatea produce boală. Boala purifică sufletul omului şi îi fortifică sistemul imunitar. Dependenţa de dorinţe, frică, depresie şi supărare atrag gelozia. Cu cât este mai puternică dependenţa de persoana iubită, cu atât mai numeroase sunt pretenţiile noastre faţă de ea. Cearta, mânia, nerăbdarea emit în tăcere o mare forţă destructivă. Numai prin iubire poate seca izvorul răutăţilor. 



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu