Aprecieri pe Facebook

marți, 27 februarie 2018

Video integral, finala Eurovision România 2018, The HUMANS, cu piesa „Goodbye”, va reprezenta Romania,

Video integral, finala Eurovision România 2018, The HUMANS, cu piesa „Goodbye”, va reprezenta Romania,

La capătul celor cinci show-uri ale semifinalelor Selecţiei Naţionale, o premieră în istoria Eurovision România, 15 piese au concurat duminică, 25 februarie, pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, în direct la TVR 1, TVRi, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.
Desemnați, prin televot, câştigătorii Selecţiei Naţionale Eurovision 2018 sunt The HUMANS, cu piesa „Goodbye”. Ei vor reprezenta România în concursul Eurovision de la Lisabona. Piesa va intra în competiţie în cea de-a doua semifinală, pe 10 mai. Finala are loc pe 12 mai.

Piesa „Goodbye” a primit 3277 de voturi de la public în timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selecţia Naţională Eurovision. Melodia, compusă de Alexandru Matei şi Alin Neagoe, pe versurile textierei Cristina Caramarcu, a fost desemnată să reprezinte România Eurovision Song Contest, exclusiv de telespectatori. Pe locul al doilea s-au clasat Alexia & Matei cu piesa „Walking On Water”, care a obţinut 3114 voturi, urmaţi de Feli, cu „Bună de iubit”, melodie care a înregistrat 2862 de voturi...
Continuare>>>




Mai mult pe>>>http://tvr1.tvr.ro/reprezinta-romania-la-eurovision_21360.html

Finala Eurovision România 2018, LIVE VIDEO, Spectacolul integral TVR1




Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise în competiţie.

Piesa care va reprezenta ţara noastră la Eurovision intră în a doua semifinală a concursului, în prima parte a show-ului din 10 mai.

Mult succes Romania!



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu