Aprecieri pe Facebook

sâmbătă, 16 iulie 2011

Jennifer Lopez si Marc Anthony divorteaza.


Dupa 7 ani de casnicie s-a terminat povestea de iubire dintre actrita Jennifer Lopez si cantaretul Marc Anthony.Cei doi au anuntat ca se vor desparti.

"Am decis sa punem capat relatiei" au declarat cele doua vedete pentru revista People. "A fost o decizie dificila, insa credem ca este cea mai buna solutie pentru ambele parti."

Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au casatorit in 2004 si sunt parintii unor gemeni de 3 ani Max si Emme.
Lopez de 41 de ani si Anthony, de 42, s-au casatorit in iunie 2004 intr-o ceremenie discreta in Beverly Hills. "Este extrem de dureros pentru noi si va rugam sa ne respectati intimitatea in aceste momente" au mai adaugat cei doi.

Citeste mai mult pe: Procinema.ro/stiri/

Viata personala a lui Jennifer Lopez
Pană la momentul în care MARC ANTHONY a devenit soţul său, pe lista foştilor iubiţi nu se înghesuiau bărbaţi cu un CV amoros care să-i recomande pentru legături de lungă durată.
De exemplu, iată o mică listă a celor care au putut să declare, fără să mintă, că Jennifer a fost numai a lor. Cap de serie este cubanezul OJANI NOA, în februarie 1997. Noa şi Lopez s-au întîlnit în Miami, în timp ce acesta lucra în poziţia de chelner în restaurantul pe care starul îl frecventa seară de seară. Cateva comenzi bine plasate mai tîrziu, se iţeşte în conversaţii subiectul căsătoriei şi cei doi, pentru a nu bate pasul pe loc, hotărăsc să se ia. Probabil din acelaşi motiv decid să se despartă, un an şi-o lună mai tîrziu, în martie 1998.
Urmează o perioadă de calm în viaţa sentimentală (de altfel, agitată) a lui Jennifer, însă lucrurile vor intra pe făgaşul „normal" cand Lopez îl întîlneşte pe rapperul SEAN PUFFY COMBS (ori Diddy, ori Puff Daddy, ori P. Diddy, ori Sean, ori cum i-a mai fost numele între timp). Situaţia devine cu adevărat tensionată cînd, în timp ce ieşeau împreună dintr-un club newyorkez, are loc un schimb de focuri între gărzile de corp şi anturajul lui Puffy, pe de o parte, şi un alt grup de petrecăreţi, pe de alta. în maşina cuplului se găseşte chiar o armă furată şi, evident, nimeni nu are habar despre cum ar fi putut ateriza acolo. Pe scurt, toate acuzaţiile sînt retrase şi fiecare pleacă fericit acasă. Mai mult chiar, la casa fiecăruia, nu la reşedinţa pe care o împărţeau, pentru că, la scurt timp, se vor despărţi. Recordman la categoria „Cel mai scurt timp petrecut în calitate de soţ" este de departe CRIS JUDD - fost membru al formaţiei de dansatori ce-a asigurat coregrafia videoclipului Love dorit cost a thing. S-au căsătorit pe 29 septembrie 2001, iar în august 2002 îşi înrămaseră deja actul de divorţ (rapid, eficient, plăcut pentru ambele părţi, însă ce-i mult afectează sănătatea contului bancar).

Cititi mai multe pe:Famouswhy.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu