Aprecieri pe Facebook

luni, 11 iulie 2011

Seara incendiara cu Jon Bon Jovi la Bucuresti - Video

Atmosfera a fost incendiară.

Primul concert pe care formaţia americană Bon Jovi l-a susţinut în România, pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală. Cei 50.000 de fani au vibrat la unison pe marile hituri ale trupei, însă rockerii americani s-au simţit cel puţin la fel de bine, căci au coborât de pe scenă abia după trei ore, în condiţiile în care un show normal durează o oră şi jumătate. „Am cântat pentru prima oară în România. Vă mulţumim că ne-aţi primit. A fost un show incredibil şi a meritat aşteptarea. Aţi fost extraordinari!", au scris artiştii pe pagina de Facebook, imediat după concert





Show-ul a început la ora 20.00, cu melodia „Raise ­Your Hands", însă imediat au urmat câteva dintre marile hituri lansate de Bon ­Jovi de-a lungul carierei: „You Give Love a Bad Name", „It's My Life" şi „Bad Medicine".





În ciuda caniculei şi a faptului că a fost operat recent la un genunchi, Jon Bon Jovi a fost plin de energie. „Sper că atmosfera este destul de fierbinte pentru voi! Am venit să dau drumul la căldură!", a animat artistul spectatorii.






Surprizele nu au lipsit nici de o parte, nici de alta a scenei: Jon Bon Jovi a cântat purtând pe umeri tricolorul românesc oferit de un fan, iar publicul i-a cântat „Happy Birthday"! chitaristului Richie Sambora, care a împlinit 52 de ani la o zi după concertul de la Bucureşti. În uralele celor prezenţi, artiştii au revenit pentru un bis care a inclus alte hituri şi care s-a prelungit până la ora 23.00. „Pentru cei care ne-aţi aşteptat trei decenii, vă mulţumim pentru răbdare. A fost o plăcere! Facem o înţelegere. Revenim la Bucureşti cât de curând", a încheiat liderul formaţiei.

Sursa: Adevarul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu